Nyheder 14. september 2014

Casper og Isabel festede til kl. 05:00: Sådan var bryllupsfesten

75 af parrets nærmeste festede på Papirøen i København
Af af
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen festede til den lyse morgen på Papirøen i København
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen festede til den lyse morgen på Papirøen i København
Foto: Thomas Laursen
Lørdag sagde Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen ja til hinanden ved et romantisk bryllup i Vor Frue Kirke i København. Efterfølgende var der reception og champagne i komikerens natklub Sunday, hvor over 200 af parrets venner og bekendte lykønskede det nygifte par.

Den efterfølgende bryllupsfest var forbeholdt 75 af parrets allernærmeste, og festen blev afholdt på Papirøen i København, afslører Casper Christensen dagen derpå over for BT:

- Alt klappede, vi er ovenud tilfredse. Eller vi er lykkelige, siger en træt, men glad Casper Christensen til BT.

LÆS OGSÅ: Isabel får ikke en krone i tilfælde af skilsmisse

LÆS OGSÅ: Lykkelige Casper - nu fik han sin Isabel

LÆS OGSÅ: Gintberg leverede frækt bryllupsindslag

Den nygifte komiker fortæller, at parret og gæsterne havde en stor hal at boltre sig - og hallen var tilmed ombygget, så der var flere forskellige rum, hvor gæsterne kunne opholde sig.

Maden var også en større affære - nemlig hele ni retter fra den københavnske restaurant Umami:

- Første ret var en makirulle lavet af guld. Så var vi ligesom i gang, siger Casper Christensen, som tilføjer, at den form for 'guldfisk' smager fantastisk.

Musikalsk var der også storslåede oplevelser, da både TopGunn optrådte til bryllupsfesten, mens Le Gammeltoft og Peter Visti bød op til dans ved mixerpulten. Dog ville Casper Christensen ikke afsløre for meget om gæsternes taler ved brylluppet. Dog afslørede Jan Gintberg inden festen, at han ville underholde med en fræk limerick.

Parret overnattede efter festen, som først sluttede kl. 05:00, på det fashionable Hotel d'Angleterre i det indre København - og hotellet vil også danne rammen om deres bryllupsrejse.

- Vi bliver her et stykke tid - vi elsker København. Rejse gør vi så meget gennem mit arbejde, så vi vil hellere være her, siger Casper Christensen til BT.


Sponsoreret indhold