Nyheder18. september 2014

Her er Casper og Isabels VANVITTIGE bryllupsgaver

Komikeren og hans nye kone fik frikadeller lavet af…
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/e17a38e98eab4e749a4762271f3c12a8.jpg
 Foto: Thomas LaursenLørdag sagde Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen ja til hinanden ved et romantisk bryllup i Vor Frue Kirke i København. Efterfølgende var der reception og champagne i komikerens natklub Sunday, hvor over 200 af parrets venner og bekendte lykønskede det nygifte par.

Og de mange gæster sørgede for at berige det nygifte par med bunkevis af gaver, og nu afslører Casper Christensen, at gæsterne havde været ret så kreative under gaveindkøbet:

LÆS OGSÅ: Casper og Isabel festede til kl. 05:00: Sådan var bryllupsfesten

LÆS OGSÅ: Casper den lykkelige - langt om længe fik han sin Isabel

LÆS OGSÅ: Isabel får ikke en krone i tilfælde af skilsmisse

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2b066fe696ae41f8a15e13ccaf8d70d5.jpgCasper kysser sin Isabel under paraplyen (Foto: Thomas Laursen)


- Vi har fået de mest vanvittige ting. Lige fra en rock guitar til en rejse til Warszawa og en flaske absint og en guldbarre, så er vi ved at være der, siger Casper Christensen til SE og HØR og tilføjer, at én af gaverne endda også er spiselig - hvis man da har lyst og mod på det.

- Vi fik blandt andet menneskekød af Marco Evaristti (kendt kunstner, red.). Han lavede frikadeller af sin egen menneskefedtsugning, siger Casper Christensen til
SE og HØR.

Bryllupsfesten var forbeholdt 75 af parrets allernærmeste, og festen blev afholdt på Papirøen i København, hvor parret og gæsterne havde en stor hal at boltre sig i - og hallen var tilmed ombygget, så der var flere forskellige rum, hvor gæsterne kunne opholde sig.

Maden var også en større affære - nemlig hele ni retter fra den københavnske restaurant Umami.

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden i dag, og læs ALT om det romantiske bryllup.

- Casper og Isabel: Hed bryllupsnat
- Svigerfars drøm
- Se billeder af gæsterne og brudeparret

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/48a261ce7b8c439b91326a9cc1927119.jpg


Sponsoreret indhold