Se billederne Dennis Ritter sætter liebhaver-lejligheden til salg

Foto: Claus Poulsen

TV2-vært og sportskommentator Dennis Ritter er i øjeblikket i fuld gang at dække det årlige Tour de France, men det er nok ikke umuligt at tankerne en gang i mellem ledes hen imod det danske boligmarked.


(Foto: Estate Holm & Holst – Østerbro)

For lidt mindre end en måned siden har cykelentusiasten og hans mand, Morten Toft, således sat deres fælles liebhaver-lejlighed på Islands Brygge i København til salg for 6.995.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Udsigt til Københavns Havn
Lejligheden er beliggende i den såkaldte Pressesilo, der tidligere var en del af Dansk Sojakagefabrik, men som blev omdannet til 32 ejerlejligheder omkring årtusindeskiftet.


(Foto: Estate Holm & Holst – Østerbro)

Boligen breder sig over 97 kvadratmeter, som er fordelt på tre værelser, køkken og badeværelse, og ifølge mægleren er lejligheden nyistandsat med bl.a. Dinesen-gulv, Svane-køkken og med 180 graders udsigt over havneløbet.

En eventuel køber kan desuden nyde godt af lejlighedens to altaner, hvis sommervejret pludselig skulle vise sig. Og så behøver man heller ikke frygte bøvl med at komme af med bilen, da der er adgang til ejerforeningens egen parkeringsplads.


(Foto: Estate Holm & Holst – Østerbro)

Dennis Ritter og Morten Toft boede på Frederiksberg i København, inden de flyttede til lejligheden på Islands Brygge.

Du kan se boligen hos Boliga her 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close