Nyheder5. december 2016

Dennis poster sjovt billede: - Nu forstår jeg bedre hvorfor jeg blev homo

Dennis Knudsen har postet et sjovt ungdomsbillede, hvor han ”hygger sig” sammen med en oppustet lolitadukke. Som kommentar skriver frisøren ”nu forstår jeg bedre hvorfor jeg blev homo”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150603_wen_-_dennis_40.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Han har masser af succes i jobbet som frisør. Han har lanceret sine egne hårplejeprodukter, og han har sågar skrevet flere bøger.

Og så har Dennis Knudsen aldrig lagt skjul på, at han var homoseksuel.

Han sprang ud, da han var 24 år.

Det lader dog til, at den succesfulde frisør som ung havde en interesse for det andet køn – hvert fald hvis vi taler om en oppustelig lolitadukke.

Søndag postede Dennis Knudsen således et sjovt ungdomsbillede, hvor han sammen med et par venner nyder stor glæde af en oppustet kvinde.

Til det sjove billede skriver Dennis Knudsen:

- Håber, I kan tåle dette foto, har lige fået det sendt, er 16 år og har lige fået dame på, haha , nu forstår jeg bedre hvorfor jeg blev homo, Go søndag, skriver Dennis Knudsen som kommentar til billedet, der allerede har høstet en del kommentarer og ”grine smileys”.

Det er ikke det eneste ungdomsbillede, som Dennis Knudsens mange følgere kunne nyde i weekenden. Han har også postet et billede, hvor han er i fuld gang med at lave en permanent-frisure.

Herunder kan du se et stort galleri med billeder af Dennis Knudsen:

Dennis Knudsen - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold