Nyheder 12. september 2016

Dennis Knudsen er ikke i tvivl: Jeg vil stadig være far

Frisør og makeup-artist Dennis Knudsen har solgt sin frisørsalon for at få tid til sin nye titel som filminstruktør. Men drømmen om at blive far lever stadig
Foto: Peter Grosen

Dennis Knudsens liv har taget en vild drejning. Frisørsalonen er solgt og næste år begynder optagelserne til hans debutfilm ”Prinsesse”. Selv om frisøren har skemalagt sit liv for det næste år, så kommer det ikke til at have indflydelse på ønsket om at blive far.

– For et par måneder siden lagde jeg et opslag op på Instagram om, at jeg gerne ville være donor, og siden der har jeg fået rigtigt mange henvendelser. Så jeg går på nogle kaffedates, og så håber jeg på at finde den rigtige, siger den 53-årige frisør, da SE og HØR møder ham i hans lejlighed på Havneholmen i København.

Moderne familie
Efter et mislykket forsøg på et donorbarn med den daværende veninde Karina i 2013, har Dennis haft vanskeligt ved at stole på en kommende donormor. Det har fået ham til at overveje andre muligheder.

– Jeg havde overvejet en rugemor i USA, men jeg lagde hurtigt tanken fra mig igen. Det er simpelthen for egoistisk tænkt af mig. Et barn skal også have en mor, så det kan få bryst og de ting, som en mor kan give. Så jeg er mere ude i en moderne familie, forklarer han.

Dennis bor alene i sin imponerende lejlighed, som har tre altaner, jacuzzi og vandudsigt, og han drømmer om en kæreste.

– Jeg skal finde en mand, som kan følge med i mit tempo, og så er jeg jo heller ikke nem at være sammen med, lyder det fra Dennis, der håber, den rigtige dukker op.

– Indtil da bruger jeg min energi på alle mine nye projekter, som fylder meget det næste års tid.

Instruktør-drømmen
På cyklen under træning til ironman på Lanzarote i foråret fik Dennis Knudsen de første spæde tanker til historien ”Prinsesse”, som bliver hans film som intruktør. En titel, som den 53-årige frisør tvivlede på, han kunne gøre til sin.

– Jeg troede ikke, at min selvtillid kunne bære det. De fleste instruktører har store uddannelser bag sig, hvilket jeg jo ikke har. Det er en drøm, som jeg har haft i mange år, men jeg troede ikke på, at det kunne blive en realitet. Da Ålen (red. Peter Ålbæk) troede på min historie, fik jeg noget selvtillid, og nu vil jeg bevise, at jeg kan det her, fortæller Dennis Knudsen.

Efter et møde med Peter Ålbæk på Zentropa blev ideen godkendt, og nu venter der mange måneder med casting, ideer til lokationer og udformning af det endelige manuskript. Det store arbejde forude har betydet, at Dennis måtte tage en stor beslutning. Frisørsalonen igennem 13 år blev lukket.

– Da det her blev en realitet, vidste jeg, at jeg må skille mig af med min salon. Sidste år havde jeg 28 ansatte. Det er sindssygt hårdt at være driver og mentor for så mange mennesker, så det er lidt en lettelse, at jeg ikke har den rolle længere.

Filmen er stadig i opstartsprocessen, men allerede nu ved Dennis, at to af rollerne i filmen er besat.

– Jeg er blevet påtvunget, at både Ghita Nørby og Susse Wold skal være med i filmen. Så dem har jeg fået skrevet ind, fortæller Dennis og forklarer, at begge kvinder står han meget nær, og han er glad for, at de vil være med.

Sponsoreret indhold