Nyheder22. august 2016

Her er Dennis Knudsens 'hemmelige' job

Har solgt alt og kaster sig ud i nye eventyr
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dennis-knudsen_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Makeup-artisten Dennis Knudsen afslører nu, hvad han skal lave i fremtiden.

Han har i det seneste halve år, efter at boet fra hans uheldige forsøg i restaurantverdenen med 'Restaurant Kontrast' er blevet gjort op, realiseret alle sine værdier i form af ejendomme i Danmark og udlandet, ligesom han har afhændet sin butik i København.

Han har hidtil været hemmelighedsfuld omkring brandudsalget og årsagen til det.

Hvad han skulle lave i fremtiden ønskede han heller ikke at fortælle.

Men nu melder han ud, at han i den grad skifter spor rent karrieremæssigt.

Dennis Knudsen springer nemlig ud som både manuskriptforfatter og filminstruktør, oplyser han i en pressemeddelelse.

Hans kommende film handler om en dreng , der får en kønsskifteoperation som spæd, og den bliver lavet i samarbejde med Zentropa.

Filmens arbejdstitel er 'Prinsesse'.

Den handler om et ungt par, Mie og August, der tror, de skal have en lille pige. Men jordemoderen har været uopmærksom, og i stedet får de en dreng. Mie får en fødselsdepression og sidenhen en psykose, og hun ender med at sende sin lille søn til Thailand, hvor han får en kønsskifteoperation. Filmen følger Victoria, som barnet kaldes, i sine første 17 leveår – indtil sandheden pludselig kommer frem, og Mie må indrømme, hvad hun mange år forinden udsatte sit barn for.
Optagelserne begynder i 2017. Stort galleri med billeder fra Dennis Knudsens liv: (artiklen fortsætter under galleriet) Dennis Knudsen har tidligere vundet tre Robert-priser for sit arbejde som makeup-artist, og han har i snart 30 år arbejdet sammen med nogen af de bedste danske filmfolk, så selve filmbranchen er ikke ukendt terræn for den 53-årige kendis-frisør. - Jeg har film og tv i mine blodårer. Det hele begyndte, da jeg som 18-årig kom i lære som frisør og parykmager i TV-byen i Søborg, og jeg har arbejdet med instruktører og skuespillere, siden jeg var helt ung. Deres arbejde har altid fascineret og imponeret mig dybt, og jeg har i mange år drømt om, at det en dag skulle blive muligt for mig at lave min egen film. Den mulighed er her nu. Jeg er selvfølgelig nervøs, men jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i alle disse nye udfordringer – ikke mindst nu, hvor jeg jo er blevet en voksen mand på 53 år, siger Dennis Knudsen om den kommende realisering af sin store drøm.

Sponsoreret indhold