Nyheder 25. juli 2016

Dennis Knudsen jubler: Husene i Alanya er solgt

Kendisfrisøren Dennis Knudsen er kommet af med begge sine boliger i Alanya i Tyrkiet.
Foto: Kaspar Wenstrup

Der er nye ting undervejs for Dennis Knudsen, og for nylig fik han solgt sit hus i Taabæk. Nu er han også kommet af med sine to boliger i Alanya i Tyrkiet.

- Aktionen er slut , der var stor interesse , begge huse er nu solgt. Er nu her i Alanya for at tage afsked med dem, skriver han på instagram med dette billede:

 

Alanya i Tyrkiet har ellers været et fast holdepunkt for Dennis Knudsen i mange år, og han har været glad for Oasis Club i byen, hvor han har haft to boliger - efter han solgte den ene til grevinde Alexandra.

Men han ville gerne sælge boligerne, da han skulle prøve kræfter med en masse andet.

- Jeg sælger mine villaer til højeste bud, og i fremtiden skal jeg bo på smukke hoteller i Alanya, sagde Dennis Knudsen til Alanyadk.dk før husene blev solgt.

- Jeg vil gerne have solgt mine villaer i Oasis Club inden første august, fordi jeg har en masse nye planer i mit liv. Jeg skal blandt andet til at style skuespillerne i den nye Lars Von Trier film også vil jeg gerne snart have børn, lød det fra Knudsen i interviewet, og nu er han altså kommet af med dem - inden august. 

Se flere billeder med Dennis i tyrkiet her: 

Dennis Knudsen lejlighed tyrkiet

Sponsoreret indhold