Dennis Knudsen har fået et mere afslappet liv

Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen.

(Foto: Dan Mariegaard)

De seneste år har den 54-årige makeupartist, Dennis Knudsen, skåret gevaldigt ned på sine aktiviteter.

Huset i Taarbæk og hans tre huse i Tyrkiet er solgt, salonen i smørhullet af København er solgt, og ud over sommerhuset ejer han nu kun sin penthouselejlighed på Havneholmen i København og en lille salon bag ved Rådhuspladsen, der for det meste kun holder åbent i weekenden og kun for hans private kunder.

Og det har gjort, at han har fået en hel anden ro i sin tilstedeværelse. 

– Nu hvor jeg ikke længere har nogen ansatte, har jeg fået et helt nyt og mere afslappet liv. Jeg laver udelukkende film og passer mine hud- og hårprodukter, som jeg ikke bare lægger navn til, men selv er med i hele produktudviklingen af, fortæller kendisfrisøren, da SE og HØR møder ham i hans sommerhus ved Sejerøbugten. 

Dennis Knudsen har fundet roen i sit nye sommerhus (Foto: Dan Mariegaard). 

- Mit liv er ikke nær så stressende som før. Jeg arbejder fra opgave til opgave og kan koncentrere mig om én ting ad gangen, fortæller Dennis med et smil.

Han ligger dog ikke på den lade side af den grund.

– Jeg har stadig travlt. For nylig har jeg været med på to store film, der snart får premiere. Den norske instruktør Joachim Triers ”Thelma”, hvor jeg opholdt mig i Norge i tre måneder, og den anden er Lars von Triers ”The House That Jack Built”. Og om kort tid begynder vi optagelserne på Bille Augusts version af ”Lykke-Per”, der er både en TV-serie og en spillefilm. At lave film er et fuldtidsjob, som kræver stor koncentration, men jeg elsker det, siger den erfarne stjernestylist.

– Og så er der mit eget filmprojekt, som er et psykologisk drama, jeg selv har skrevet manuskript til og også selv skal instruere. Det lever stadig og er i finansieringsprocessen, og jeg håber, vi kan starte optagelserne i begyndelsen af 2018, fortæller Dennis Knudsen.

Mellem hybenbuske, vildtvoksende blomster og siv ligger Dennis Knudsens ny sommeridyl som en oase godt gemt midt i vildnisset (Foto: Dan Mariegaard).  

Stort galleri med billeder fra Dennis Knudsens liv:

Dennis Knudsen - billeder fra hans liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close