Nyheder 19. juni 2016

Dennis Knudsen holder tyrkisk brandudsalg

Kendisfrisøren skal af med tyrkisk ferielejlighed - nærmest for enhver pris
Foto: Claus Poulsen)
  - Hey, my friend. I have a special offer for you!  
  Med disse ord kan man som turist - i særdeleshed i Sydeuropa - opleve at blive standset af gadehandlere eller restaurantpersonale, der vil tilbyde LIGE NETOP DIG en særdeles favorabel handel eller en billig menu.  
  Og nu stiller kendisfrisøren Dennis Knudsen sig op i rækken.   Han har ikke iført sig den karakteristiske hovedbeklædning, fez, men giver den ellers som sælger i en tyrkisk bazar.   Det er en lejlighed i ferieparadiset Alanya, Dennis Knudsen falbyder.  
  Han er ved at rydde op i sit liv, inden han påbegynder et arbejdseventyr i udlandet, som han endnu ikke har løftet sløret for.   Han købte oprindelig tre lejligheder i Oasis Club for at kunne forkæle sine kunder i luksus, men så solgte han den ene til Martin Jørgensen og grevinde Alexandra, som i forbindelse med deres skilsmisse har afhændet lejligheden, og nu vil han af med en lejlighed mere.   Den blev oprindelig sat til salg for 2,5 millioner kroner, men nu holder han ifølge Ekstra Bladet auktion over lejligheden.   - Den skal fyres af nu. Jeg starter min auktion ved 1,2 millioner kroner. Min agt er at sælge til højestbydende, og min plan er, at det skal være i orden inden for en måned, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.   Han har netop lukket sin salon i København, hvor han havde 15 ansatte.  
  Sidste år forsøgte han sig under stor ståhej som restauratør med 'Restaurant Kontrast' i København, men efter lidt over en måned måtte han lukke med et tab på lige under to millioner kroner.   Han siger til Ekstra Bladet, at det, når han senere på året afslører, hvad han skal lave i udlandet, vil stå klart, hvor oprydningen i hans liv er så presserende.  

Sponsoreret indhold