Nyheder 2. juni 2016

Dennis Knudsen: Derfor lukker jeg butikken

Den danske skønhedskonge har fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Men det betyder, at han må opgive sin elskede forretning
(Foto: All Over Press)

I 15 år har Dennis Knudsen sendt danskerne ud af sin frisørsalon i København med en anden stil, end den de kom med. Men nu er det slut, for selv om Dennis Knudsen har 15 ansatte, så mener han ikke, at han kan forsvare at lægge navn til en salon, mens han selv rejser verden rundt med sit nye job.

For jobbet, som han ikke kan fortælle så meget om endnu, indebærer, at han skal være rigtig meget afsted, og derfor har han nu taget den svære beslutning at om at lukke butikken.

- Jeg kan ikke fortsætte på samme måde, og derfor har jeg taget beslutningen om at sige mine medarbejdere op og lukke, selv om jeg har kørt salonen i mange år med stor succes, siger Dennis Knudsen, der allerede sidste år mærkede, hvor svært det var at køre butikken samtidig med, at han også tager opgaver som makeupartist på forskellige spillefilm.

Selv om det ikke er en nem beslutning at lukke et livsværk, så vægter de muligheder, det nye job giver ham, tungere.

- Det er en vildt spændende udfordring, og det giver mig muligheden for at se verden på en anden måde, siger han.

- Jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i noget, heller ikke selv om, at det nogle gange har været en succes, andre gange ikke, siger han.

Selv om han skal være i udlandet i en stor del af tiden, er der dog stadig nogle forpligtelser og samarbejder, Dannis Knudsen stadig holder fast i. Det gælder blandt andet hans arbejde med de kongelige, ligesom han stadig vil holde foredrag og sælge sine produkter i Danmark.

Sponsoreret indhold