ENDELIG! Dennis Knudsen er blevet 'far'

Dennis Knudsen er endelig blevet \

Dennis Knudsen er endelig blevet "far".

Foto: Kaspar Wenstrup

Makeup-artisten Dennis Knudsen fyldte 55 i går.

Og den bedste gave kom, da han endelig opnåede at blive 'far'.

Ikke til et barn, hvilket har været et stort ønske i årevis, men til tre skønne små hundebasser.

- 1000 TAk. For alle de dejlige og varme fødselsdags hilsner igår , Tak for jeres opmærksomhed. Den bedste gave fik jeg af Lady, hun kæmpede meget af dagen , men kunne desværre ikke føde, så igår aftes var det akut kejsersnit , 4 små hvalpe , desværre overlevede den lille pige ikke Men 3 sunde og friske drenge , fik vi lady passer dem så fint nu, skriver Dennis Knudsen i et opslag på instagram ledsaget af et dejligt billede hvor han smiler over hele femøren, mens han kæler for de tre små nyfødte hvalpe.

Det er blot små to uger siden, at Dennis Knudsen til SE og HØR fortalte, hvordan han så meget frem til familieforøgelsen.

Om faderen til de tre hvalpe sagde han:

– Faderen er en fræk hanhund med alle papirer i orden, og det var kærlighed ved første blik. De parrede sig to gange i løbet af en weekend, og så var Lady gravid. Hun er blevet scannet, og der er i hvert fald to hvalpe på billedet.
 
 
Han skal nu holde barselsorlov, efter at han lige blevet færdig med optagelserne til en ny von Trier-film, og i slutningen af juli begynder optagelserne på Bille Augusts filmatisering af ”Lykke-Per”.
 
- Timingen er god. Og måske beholder jeg selv en af hvalpene. Nu får vi at se. Jeg glæder mig helt vildt til at blive hundefar, jublede Dennis til SE og HØR et par uger før fødslen.
 
Se galleri med Dennis Knudsen og hans to opslag om de søde nyfødte hvalpe neden for:

Dennis Knudsen - billeder fra hans liv

 
 

Lady og rip rap og rup har det godt

Et opslag delt af Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate) den

 
 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close