Nyheder15. februar 2016

Dennis K om Wozniackis nøgenbilleder: Super frækt

Kendis-stylisten er fuld af beundring for bodypaintede Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki for JBS

Det seneste døgn er der nok en hel del mænd (og kvinder), der har savlet ved synet af nøgne Caroline Wozniacki, som poserer i rød bodypaint for det legendariske magasin Sports Illustrated. En af dem, der deler begejstringen er Dennis Knudsen, der har stylet den danske tennis-lækkerbisken flere gange tidligere.

- Jeg synes, det er super frækt. Fantastisk lækkert. Det er smukke billeder af Caroline. Det er blæret af hende. Fedt lavet. Jeg håber, hun har haft en fantastisk dag da det skulle laves, siger Dennis Knudsen til SE og HØR.

Caroline Wozniackis personlighed gør hende til en drøm at arbejde med, fortæller Dennis Knudsen, som blandt andet stylede verdensstjernen i forbindelse med hendes eget undertøjsmærke i 2013.

Du kan se billederne fra dengang i galleriet øverst.

- Caroline er nok et af de letteste mennesker, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Hun hviler så meget i sig selv, og synes livet er sjovt. Hun er ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer. Hun er ikke kropsflov, hvis man kan sige det sådan. Det har hun heller ingen grund til, fordi hun ser så godt ud, lyder det fra den sympatiske stylist, som har haft utallige kendisser i sine kyndige hænder.

At bodypainte nogen er et stort arbejde, fordi det skal gøres meget ud fra modellens forudsætninger fortæller erfarne Dennis Knudsen.

- Jeg var den første, der bodypaintede Annette Heick for år tilbage. Med bodypaint skal man arbejde på en nøgen krop og ud fra den form, modellen har. Man skal fremhæve det, der skal fremhæves og tone ned de steder, der skal tones ned. Man kan snyde lidt med en lille trusse. Det ved jeg ikke, om Caroline har gjort, forklarer han.

Se billederne af den bodypaintede tennis-babe her

Caroline Wozniacki er i øjeblikket nummer 19 på verdensranglisten i tennis.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_3.png
 SE og HØR

Sponsoreret indhold