"Vild med dans": De sange dansede de til

<p>Hvis du er i tvivl om, hvilken sang John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt dansede til i aften, så kan du finde svaret lige her. (Foto: Claus Poulsen)</p>

Hvis du er i tvivl om, hvilken sang John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt dansede til i aften, så kan du finde svaret lige her. (Foto: Claus Poulsen)

Claus Poulsen

Når de kendte fredag efter fredag går på gulvet i "Vild med dans", så sørger The Antonelli Orchestra altid for, at de modige dansere får noget skøn musik at danse til.

Men det er ikke altid, at man lige får sangen, som parrene danser til med.

Hvis du missede en sang og gerne vil høre den igen, så kan du finde den lige her. 

Søs Egelind og Mads Vad - Jive

Det første par på dansegulvet var Søs Egelind og Mads Vad, der dansede en jive til sangen "Hello Dolly", der oprindeligt blev lavet af Bobby Darin. 

 Karen Mukupa og Michael Olesen - Tango

Karen Mukupa og hendes partner Michael Olesen dansede til et nummer, som de fleste nok kendte i forvejen. Det var "Pretty Woman" af Roy Orbison. 

John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt - Wienervals

Aftenens første livenummer blev leveret af popbandet Lighthouse X, der sang "Stjerneskud", der oprindeligt er en sang skrevet til Johannes Nymarks datter Maggie.

Rasmus Jarlov og Mille Funk - Salsa

I aftenens første salsa, der blev leveret af Rasmus Jarlov og Mille Funk, blev der danset til en sang skrevet af en lækker columbianer. Det var "Loca", der oprindeligt er sunget af Shakira. 

Chris Christoffersen og Luise Crone Dons - Jive 

Den tårnhøje basketballspiller og dansepartneren Luise dansede i aften til et 54 år gammelt nummer. "Runaround Sue" blev nemlig udgivet af drengebandet Dion i 1961. 

Katrine Fruelund og Aslak Amtrup - Tango

Katrine og Aslak var kun det andet par i aften, der dansede til et nummer af et dansk band. Det var "Va Fangool" af Nephew. 

Stephania og Morten - Wienervals

Parret, der i sidste uge fik højest point fra dommerne, dansede her til aften til sangen "I won't give up" af Jason Mraz.

Sharin Foo og Frederik Nonnemann - Salsa

Aftenens andet livenummer blev leveret af skønne Barbara Moleko, der sang sin single "Paranoia" til Sharin og Frederiks salsa.

James Sampson og Mie Moltke - Jive

Den 44-årige sanger og hans blonde dansepartner dansede til en sang fra en blond amerikaner. Det var nemlig Christina Aguileras "Candyman", der satte gang i dansegulvet.

Patrick Berdino og Jenna Bagge - Tango

Cirkusprinsen og den flotte danser Jenna Bagge dansede til sangen "Fever" af The Black Keys.

Ena Spottag og Thomas Evers - Salsa

Det sidste par på dansegulvet her til aften dansede til Lionel Richies "All Night Long".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close