Nyheder2. oktober 2015

"Vild med dans": Nu er Søs favorit

Alderspræsidenten i "Vild med dans" det hele, hvis man spørger bookmakerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_3-2015-73.jpg
 Claus Poulsen

I sidste uge måtte folketingspolitikeren Rasmus Jarlov vinke farvel til dansegulvet i årets udgave af "Vild med dans"

Og i aften er det endnu en gang tid til, at vi skal sige farvel til en af de mange nydansere.

Men en, der ikke skal være nervøs før aftenens danseshow, det er Søs Egelind.

Hun er nemlig blevet udråbt til favorit af Danske Spil. De giver nemlig kun pengene 2,75 gange igen, hvis Søs Egelind og dansepartneren Mads Vad løber med trofæet.

- Søs og Mads udstråler en danseglæde ud over det sædvanlige i "Vild med dans". De er populære blandt dommerne, og Søs Egelind virker som en rigtig vindertype. Det er en cocktail, der kan vise sig at være nok til den samlede sejr, siger Peter Emmike, der er oddssætter hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

Nogen, der tilgengæld skal stramme ballerne i aften og vise, hvad de kan, er Katrine Fruelund og Aslak Amtrup. De får nemlig odds 2,75 på, at de ryger ud i aften.

- Vi tror, at Katrine Fruelund og Aslak Amtrup bliver stemt ud denne fredag. Parret stod godt nok ikke i farezonen i seneste udsendelse, men var tæt på at ryge ud allerede i første show, siger Peter Emmike.

Hvem, der mår forlade "Vild med dans", kan du se i aften kl. 20.00 på TV2. Og husk, at SE og HØR giver dig den bedste og den største "Vild med dans"-dækning på Facebook, SH.dk og i bladet hver onsdag.

Sponsoreret indhold