Nyheder26. september 2015

Vild med dans-sangerinde brød sammen i tårer

Sangerinden Karen Mukupa var skuffet over dommernes karakterer i fredagens Vild med dans.
https://imgix.seoghoer.dk/media/f565ffc337764786af83484a41504199.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Parrene i Vild med dans lægger alle deres kræfter i træningen og showet for at kunne imponere dommere og seere.

Derfor kan det også være hårdt, hvis tingene ikke går helt som forventet. Det oplevede sangerinden Karen Mukupa fredag aften.

Hun havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun og partneren Michael Olesen havde forladt dansegulvet efter at have fået sammenlagt 10 point af dommerne.

- Jeg var rigtigt ked af det lige bagefter. I forhold til hvad dommerne havde givet os af kommentarer til vores dans, så blev jeg altså lidt skuffet over de karakterer, vi fik. Jeg synes, at vi gjorde det godt, og vi har arbejdet hårdt. Så er det enormt trist ikke at få så gode point, siger Karen Mukupa.

Reaktionen kom dog en smule bag på den zambisk-fødte sangerinde.

- Følelserne overvældede mig, og jeg prøvede virkeligt at holde det tilbage og være professionel. Men det gik altså ikke, siger hun.

[node:aller-related-content]

Den professionelle danser Michael Olesen forsøgte at trøste sin partner, og han kan sagtens forstå, at Karen Mukupa syntes, at det var hårdt lige efter, at dommerne havde afgivet deres point.

- Der ligger et enormt pres på nydanserne. De vil gerne gøre sig selv, dommerne, seerne, familien og os professionelle dansere tilfredse. Så skal man også have lov til at fælde en tåre, hvis det ikke går, som man havde regnet med.

- Dans er så nøgent, og man giver så meget af sig selv. Det er klart, at man bliver berørt, siger han.

Sangerinden var også meget nervøs for at ende i omdans, og derfor forstod hun ikke i første omgang, at de var gået direkte videre, da deres navn blev råbt op.

- Jeg fik nærmest et chok. Jeg gik trinnene igennem i hovedet, og jeg var helt parat til at skulle i omdans. Det var virkeligt dejligt at gå videre, og nu kan jeg smile igen, siger hun.

Karen Mukupa og Michael Olesen kan igen opleves på dansegulvet næste fredag klokken 20.00 på TV2.

Sponsoreret indhold