Rasmus Jarlov er ude af "Vild med dans"

Foto: Claus Poulsen

Foto: Claus Poulsen

Claus Poulsen

Den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov og dansepartner Mille Funk er ude af "Vild med dans". Paret tabte omdansen til cirkusartist Patrick Berdino og dansepartneren Jenna Bagge. 

Første par på gulvet var Søs Egelind og Mads Vad i en jive. Dansen imponerede dommerne, der brugte ordet ”fantastisk” flere gange. Dommerne var enige om, at dansen skulle belønnes med fire point, så Søs og Mads fik 16 point fra Jens Werner, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Nikolaj Hübbe.

Den altid smilende Karen Mukupa skulle finde den indre vrede frem i en tango til tonerne af Roy Orbisons megahit ”Pretty Woman.” Den glade sangerinde fik to point mindre i aften end sidste uge., Mukupa og Olesen måtte tage til takke med 10 point fra dommerne.

I sidste uge oplevede John ”Faxe” Jensen det, alle deltagere i programmet frygter; han glemte sine trin. Heldigvis for EM-helten var aftenens dans helt uden fodfejl, ifølge Britt Bendixen. Et kvantespring, mente Jens Werner. ”Faxes” imponerende fodarbejde udløste 16 dommerpoint.

Politikeren Rasmus Jarlov havde brugt ugen i træningslokalet til at få mere gang i sine stillestående hofter for at være helt klar til aftenens salsa. Den konservative folketingsmand fik også et konservativt antal point fra dommerne. Otte point blev det til.

Basketball-kæmpen Chris Christoffersen brugte sin fysiske overlegenhed i en jive. Det kunne også ses i dommernes samlede point på 11.

Det var en skægløs Aslak Amtrup, der gik på gulvet sammen med den tidligere håndboldspiller Katrine Fruelund. Sidste fredag røg parret i omdans, så der var trænet ekstra hårdt i løbet af ugen. Laxholm og Werner gav kun et enkelt point hver.  Bendixen og Hübbe var meget uenige og gav tre og fire point.

De mange spin i Wienervalsen var en stor udfordring for Stephania Potalivo, som trænede med armbånd mod søsyge for ikke at kaste op under træningen. En prinsessedrøm gik i opfyldelse for den smukke skuespillerinde, som fik 15 point af dommerne.

Sharin Foo og Frederik Nonnemann foldede sig ud til Barbara Moleko i en salsa. Det begejstrede de fleste af dommerne. Britt Bendixen var ikke helt overbevist. I alt blev det til 15 dommerpoint – ikke mindst fordi Jens Werner fandt et femtal frem.  

James Sampson og Mie Moltke sluttede deres jive af med at rode rundt på gulvet, fordi Mie faldt over et udstrakt ben. Aftenens bedste dans, som ifølge dommerne var 18 point værd.

Patrick Berdino og Jenna Bagge prøvede deres bedste for ikke at snyde i tangoen. Et vidunderligt par, der skulle hjem og arbejde på kontrabevægelser, mente dommerne. Dommerne fandt 13 point frem.

Ligesom Jarlov arbejdede Ena Spottag især på at holde gang I hofterne I sin salsa. – Hofter for alle pengene, lød det fra Hübbe. 17 point fra dommerne, hvilket gav en andenplads.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close