Nyheder 1. november 2018

Daniel Svensson har fået ny kæreste: Vi taler om børn

Den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson har gang i en spirende romance, og parret har allerede talt om børn
(Foto: Thomas Laursen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sommer afslørede den tidligere håndboldspiller og ”Vild med dans”-deltager Daniel Svensson på 36 år, at han efter syv år sammen med kæresten Julie var blevet single.

Da håndboldhugget i sidste uge besøgte Aller Huset i København for at holde foredrag om sine to kræftforløb, afslørede han dog, at der var en ny kvinde i hans liv.

– Hun har mødt min familie én gang, men hun har ikke mødt nogen af mine venner, og vi er stadig væk ret nye, røber Daniel Svensson over for SE og HØR og er ellers ret sparsom med yderligere detaljer om sin nye kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Daniel Svensson tager ud og holder foredrag om sine to kræftforløb. – Jeg ville jo være rigtig glad, hvis jeg kan påvirke mennesker til at turde være åbne eller turde snakke følelser eller se anderledes på det liv, de lever. (Foto: Thomas Laursen)

Skal i fertilitetsbehandling

Selv om forholdet er relativt nyt, har parret allerede diskuteret et meget vigtigt emne.

Efter at Svensson havde været i kemoforløb for første gang, var hans sædkvalitet ikkeeksisterende, så han har derfor fået nogle strå med sæd frosset ned.

– Selvfølgelig er det noget, vi har snakket om som voksne mennesker, som er i 30’erne. Hvis det skal ske, skal det jo ske inden for kort tid, konstaterer han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Håndboldkommentatoren deltog i ”Vild med dans” sidste år, hvor han dansede med Karina Frimodt. Parret røg i ud semi finalen. (Foto: Dan Mariegaard)

Lige nu fokuserer Daniel Svensson dog på at falde til i København, som han netop er flyttet tilbage til efter 13 år. Hans nye kæreste, der ifølge BILLED-BLADET hedder Pernille, bor stadig i Aalborg, men det ser han ikke som nogen hindring.

– Er der langt, fordi der er to timer i fly eller fire timer i bil? Nej, det er der ikke. Hvor der kan findes en vej, er der også plads. Ja, det kunne være langt, hvis det var i Madrid, og det ville tage en dag at komme derned, men det her, det er ikke langt, slår han fast.

Sponsoreret indhold