Nyheder20. oktober 2017

Daniel Svensson: Kræften har gjort børneprojektet svært

Håndboldkæmpen Daniel Svensson og kæresten har gjort sig tanker om børn, men det er blevet besværliggjort af hans kræftsygdom.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel-svensson_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Man knytter tætte bånd, når man danser sammen i ”Vild med dans”. Og Daniel Svensson og Karina Frimodt er ingen undtagelse.

For når de ikke længere skal brillere på dansegulvet, vil de blive ved med at ses.

– Jeg håber, at vi kan gå ud at spise en middag sammen med vores respektive kærester og Karinas børn. Det kunne være rigtig hyggeligt, siger Daniel Svensson, der ikke lægger skjul på drømmen om egen familie.

Han og kæresten Julie Bødker Nielsen på 29 år har gjort sig tanker om børn, men det er blevet besværliggjort af Daniels kræftsygdom.

– Efter at jeg var i kemoforløb første gang, er min sædkvalitet ikkeeksisterende. Jeg har fået nogle strå med sæd opbevaret, så det er den vej, vi skal gå, fortæller Daniel ærligt til SE og HØR, da vi møder danseparret til en is i den danske efterårskulde.

Timingen er dog ikke helt den bedste lige nu.

– Det er et fjollet tidspunkt at begynde, fordi vi ikke ses så meget i øjeblikket. Det handler om rigtig mange ting – også hvis vi overvejer at flytte fra København til Jylland, siger håndboldkæmpen med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/daniel-svensson-karina-frimodt.jpg
 Foto: Thomas laursen
Daniel Svensson er stærk som en bjørn, og det kommer både ham og Karina Frimodt på 39 år til gode på dansegulvet. (Foto: Thomas Laursen)

Julie er guld

Hans kæreste Julie er en stor støtte for nydanseren, når hele hans hoved er fyldt med taktslag og dansetrin.

– Julie har været inde at se tre programmer, men hun spiller også håndbold og studerer i Jylland, så det er svært at finde et fly hjem om aftenen, så hun kan passe begge ting, fortæller den kærlige københavner.

Men der er lys forude – ”Vild med dans” slutter til november, og så bliver der endelig mere tid til familien.

Er Karina Frimodt og Daniel Svensson dårlige tabere? Få svaret i videoen.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold