Nyheder9. juni 2017

Dan Rachlin i radiokrig med Anders Breinholt

En Twitter-kommentar har fået Dan Rachlin til at fare i flæsket på sin gamle ven Anders Breinholt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-68566.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Forfængelige, hysteriske, selvretfærdige mimose! Det lyder som et skænderi fra et knirkende ægteskab, men ordene kommer fra dj Dan Rachlin, der er ude med riven efter ekskollegaen Anders Breinholt.

Skældsordene bunder i, at Anders Breinholt på Twitter havde kritiseret Berlingske for at bruge kulturredaktør Jakob Steen Olsen til at anmelde P3’s nye morgenprogram.

Anmelderen er til tider gæst i Radio24syvprogrammet ”Det, vi taler om”, som Anders Breinholt i samme ombæring kalder ”infantilt”.

Se Anders Breinholts opslag herunder:

Og det fik Dan Rachlin til at rase i en video på Facebook, hvor de hårde ord om hans tidligere DR-kollega føg.

– Låget sprang af mit tykke hoved, for hvis der er noget, Anders Breinholt sammen med Anders Lund Madsen er i deres programmer, så er det infantile. Så der tænkte jeg, at nu er det eddermame nok, lyder det til SE og HØR fra en ellers munter Dan Rachlin.

Også Peter Falktoft fik i vredesudbruddet en tur i Dan Rachlins vridemaskine – men det fortryder den 53-årige radiomand, der mente, at der sikkert var ”et par hykleriske, dobbeltmoralske kommentarer” på hans Twitter-profil om samme emne. Det var der dog ikke.

– Ved nærmere eftertanke burde jeg ikke have involveret Peter Falktoft i denne sammenhæng. Det var ikke nødvendigt. Jeg beklager – låget røg af, og jeg er kun et menneske.

Anders Breinholt har ikke ønsket at kommentere Rachlins kritik.

Sponsoreret indhold