Nyheder7. juli 2016

Se billedet: Coldplay-forsanger overraskede kræftsyge på Riget

Coldplays forsanger, Chris Martin, fandt onsdag tid til at besøge kræftramte unge danskere inden sin koncert i Telia Parken samme aften.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02375566.jpg
 (Foto: All Over)

Selv om han er forsanger i et af verdens mest populære bands og konstant flyver jorden rundt for at give koncerter, så fandt Coldplays forsanger, Chris Martin, alligevel tid til onsdag at besøge kræftramte unge danskere på Rigshospitalet.

Det fremgår af et billede på det sociale medie Instagram, som Kræftværket Rigshospitalet, der er et forum for unge med kræft, har slået op.

På billedet ses 39-årige Chris Martin med en af afdelingens patienter, heriblandt en kendt dansker der tidligere selv har været ramt af kræft.

Og Chris Martins engagement bliver hyldet i stor stil.

- Fantastisk besøg på Kræftværket af en fantastisk mand, skriver komikeren Geo, der lyder det borgerlige navn Christian Geo Heltboe, på sin Instagram-profil, hvor han har delt Kræftværkets billede.

På Kræftværkets egen profil fremgår det, at rockstjernen besøgte Rigshospitalets afdeling onsdag, inden at bandet samme aften skulle give sin anden koncert i København på kun to dage.

Se Geos hyldest til Coldplay-forsangeren her:

Fantastisk besøg på @kraeftvaerket af en fantastisk mand #coldplay

Et billede slået op af geocomedy (@geocomedy) den

6. Jul 2016 kl. 12:39 PDT

Og Kræftværkets eget opslag her:

/ritzau/FOKUS

Så god stil med besøg inden koncerten i aften#chrismartin #coldplay @_marcjensen

Et billede slået op af Kræftværket Rigshospitalet (@kraeftvaerket) den

6. Jul 2016 kl. 12:14 PDT

Sponsoreret indhold