Nyheder 7. juli 2016

Galleri: Her er ALLE kendte til Coldplay-koncerterne

Tirsdag aften trodsede en perlerække af danske kendisser regnen for at høre Coldplay i Parken - og også onsdag havde flere kendte fundet vej til den anmelderroste koncert. SE og HØR har her samlet et galleri med stjernerne, der var til koncert her
Foto: All Over og Dan Mariegaard

Coldplay har de sidste to dage tryllebundet over 80.000 koncertgæster i Parken. Og blandt de mange gæster var også en perlerække af kendte danskere, der også måtte høre det populære band brillere på scenen.

Eva Harlou, Martin Jørgensen, Bubber og Rasmus Bjerg havde fundet vej til Parken og Coldplay tirsdag aften. Dagen efter havde kendte som Remee, Birgitte Hjort Sørensen og Jimmi Jørgensen taget plads på Danmarks nationalstadion.

Du kan se alle de kendte til koncert i galleriet nederst i artiklen.

Tirsdag eftermiddag og aften øsregnede det – og mange frygtede nok, at Coldplays første koncert ville regne væk.

Men heldigvis valgte Coldplay i sidste øjeblik at putte taget på Parken i København – og derfor kunne de omkring 46.000 koncertgæster opleve et særdeles veloplagt Coldplay i tørvejr. Dagen efter var der stadig tag på Parken, men det afholdt på ingen måder bandet fra at give en særdeldes god koncert.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er således væltet ind med positive ord og stjerner fra de danske anmeldere:

- Det er svært at komme i tanke om noget som helst ufordelagtigt at sige om Chris Martin. Ud over at han kan finde på at skride fra Gwyneth Paltrow (Chris Martins ekskone, red.). Han er den type rockstjerne, der nærmere tilbyder at feje dit fortov end at brække sig på det, skriver BT's anmelder og giver fem ud af seks stjerner.

Jyllands-Postens begejstring er lidt mere dæmpet. Avisens anmelder mener, at Coldplays rockede numre fremstod stærkest, mens resten af repertoiret gjorde oplevelsen mere ujævn.

Se billeder af de kendte til Coldplay-koncert i galleriet nederst i artiklen:

Fire stjerner er den samlede bedømmelse. Anmelderen efterspørger lidt mere mod fra Chris Martin og resten af bandet.

- Man fornemmede stadigvæk, at der kun fandtes én masterplan, og at der i realiteten ikke var nogen chance for, at bandet gjorde noget decideret spontant eller noget hundrede procent uforudsigeligt, lyder det i Jyllands-Posten.

Ekstra Bladet mener, at "Coldplay triumferede i Parken", giver fem stjerner for koncerten og roser et farvestrålende show.

- Effektfuld brug af konfetti, balloner og storskærme fik næsten det grå nationalstadion til at fremstå tiltalende, men Coldplays mest gennemslagskraftige trick var atter at udlevere blinkende armbånd til publikum.

- Det slår altså lightere og mobiltelefoner. Wauw, skriver avisens anmelder og slutter:

- Er der nogen, der har en ekstra billet til onsdag?

Coldplay spiller nemlig endnu en koncert i Telia Parken onsdag aften.

Se billeder af kendte til koncerten i galleriet herunder:

/ritzau/FOKUS

Kendte til Coldplay tirsdag den 5. og 6. juli 2016

Sponsoreret indhold