Nyheder20. september 2016

Se klippet: Claus inviterer pigerne på fræk kysseleg

I aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” inviterer Claus sine tre piger på fræk kysseleg – det er dog ikke alle piger, der er lige friske på den leg. Se et klip fra aftenens program her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/168647.jpg
 Foto: TV 2

I aften bliver det hedt hos landmanden Claus. Den 44-årige fyr fra Skive byder sine tre piger Marianne, Line og Gitte på øl – og det udvikler sig noget af en abefest.

Øllene bliver til mere vin, så bliver til flere shots. Og så ender det hele med en fræk kysseleg mellem Claus og pigerne.

– Det tog lidt overhånd i nat. Jeg kommer ind, og så sidder de allesammen i sofaen og har været i bad og er totalt friske og dejlige. Og så da jeg har været i bad, tager jeg en flaske rødvin med ind – og så tager det ene glas det andet. Det førte til en totalt løssluppen stemning, og vi grinede og snakkede. Og så endte det med, at jeg havde nogle ting, jeg sådan havde lyst til lige at spørge dem om, afslører Claus i et klip fra aftenens afsnit, som du kan se herunder.

Det er dog ikke alle piger, der er lige friske på kysselegen. Fin du af hvem og hvorfor, når det nye afsnit af ”Landmand søger kærlighed” bliver vist på TV 2 klokken 20.00.

Herunder kan du se et stort galleri med billeder af landmanden Claus:

Claus fra Landmand søger kærlighed

Sponsoreret indhold