Nyheder24. august 2016

Claus fra "Landmand søger kærlighed": Jeg er kræsen

Den 44-årige Skive-fyr indrømmer, at han stiller store krav til en kæreste. Og hvis han ikke finder den helt rigtige, vil han hellere være single

Claus fra Landmand søger kærlighed

Køkkenet er skinnende rent, stuen lys og lækker, og på væggen hænger der fine malerier. Jo, Claus’ bolig er mere end klar til, at en kvinde flytter ind.

Men selv om ”Landmand søger kærlighed”-deltageren har styr på hjemmefronten, en motorcykel i garagen og et charmerende smil, har han ikke formået at finde en kæreste på egen hånd.

– Jeg blev skilt for tre år siden. Så er det nok ret naturligt at søge efter de programmer, hvor det drejer sig om dating. Jeg havde set de tidligere sæsoner af ”Landmand søger kærlighed”, og så søgte de nye landmænd. Og det kunne jeg godt tænke mig at prøve, lyder det fra den 44-årige mælkeproducent, som ikke bare har siddet hjemme i sofaen og ventet på, at en pige kom og bankede på døren.

– Jeg har prøvet netdating uden resultat. Ingen dates. Jeg er nok ikke så fotogen, ha-ha. Jeg har nok haft lidt svært ved at sælge mig selv. Jeg gider ikke stille et glansbillede op. De skal kunne lide mig, uanset om jeg bor på et slot eller i en jordhule. Og så er jeg også kræsen. Det er jeg blevet, siden jeg blev skilt. Hun skal se pæn ud, men det er ikke det primære. Det skal føles 100 procent rigtigt, ellers gider jeg ikke. Jeg kan selv vaske mit tøj og gøre rent, så det er ikke det, jeg leder efter, fastslår Claus Paakjær, som overtog gården i Skive fra sine forældre i 1999.

Måske flere børn
Her bor han alene, men tegningerne med skrigende farver afslører, at der ofte er besøg af nogle små størrelser.

– Jeg var sammen med min eks i 17 år, og vi har to piger sammen. De synes, det er sjovt, at jeg er med i programmet. De er nogle af de få, hvis mening tæller, konstaterer Claus, der har gjort sig nogle tanker om, hvad han kiggede efter hos en pige, før han meldte sig til TV2-programmet.

– Jeg har forsøgt at fokusere på, at kvinderne skal være søde og have humor, men udseendet spiller også ind. Ellers ville jeg lyve for mig selv. Jeg har et problem med alderen. Jeg skal have en, der er yngre end mig selv. Jeg føler mig ung, og der er mange, der gætter mig til at være i 30’erne, siger han.

Hvis en kommende kæreste er yngre, er der dog også chance for, at hun ikke har børn i forvejen. Men også det scenarie har Claus tænkt over.

– Som udgangspunkt skal jeg ikke have flere børn, men er det den rigtige, kan jeg godt tage en mere.

Mange motorcykler
At Claus endte som landmand med 80 malkekøer, var ikke den store overraskelse, fordi forældrene også var i den branche, men nogle gange spekulerer den jyske fyr på, om han skulle være gået i en anden retning.

– Jeg har altid drømt om at blive mekaniker, men det blev jeg aldrig. Jeg ved ikke, hvorfor jeg så blev landmand. Men havde jeg valgt mekaniker, ville jeg sikkert hellere have været landmand. Det andet kan man have som hobby, for jeg har et værksted, hvor jeg kan gå og skrue i motor-cyklen og traktoren, understreger han.

Lige nu er det en rød fart-djævel, der står parkeret i garagen, men Claus har ejet mange motorcykler i tidens løb.

– Jeg slog lidt på, at jeg kørte motorcykel, da jeg meldte mig til programmet. Men inden optagelserne gik i gang, havde jeg solgt den. Så nu har jeg købt en ny. Jeg har altid haft benzin i blodet, og det er min femte motorcykel, fortæller Claus, som du kan opleve hver tirsdag kl. 20 på TV2.

Sponsoreret indhold