Nyheder29. november 2017

Claes Bang: Forlod awardshow da han ikke vandt

En Guldpalme var ikke nok for Claes Bang, som i Cannes følte sig snydt. Ved premieren i København var humøret så i top igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-07295_2.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Filmens feterede hovedperson Claes Bang, 50, var ét stort smil, da han med hustruen Lis, 52, og steddatteren Bella, 19, ankom i Imperial-biografen til den danske gallapremiere på sin prisbelønnede film.

Men smilet har det dog taget tid at finde frem.

For selv om ”The Square” i maj løb med den fornemme Guldpalme i Cannes, var Claes på selve aftenen alt andet end tilfreds.

Skuespilleren havde nemlig regnet med at vinde prisen for bedste mandlige hovedrolle.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/claes-bang.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

Claes Bang sammen med familien (Foto: Mikael Rieck)

– Der stod jo i Variety og i Guardian (udenlandske aviser, red.), at jeg ville vinde den pris. Så da jeg gik ind til showet, troede jeg, at jeg skulle have den, fortæller Claes, som blev så skuffet, at han i arrigskab forlod efterfesten.

– Det tog et par uger at komme over. Men jeg er jo hamrende stolt over at have hovedrollen i den film, der har vundet Den Gyldne Palme. Så det er okay nu, fortalte Claes Bang, der netop har landet en stor rolle i en amerikansk film.

Se hvilke andre danske kendisser, der mødte op til premieren på "The Square" herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/aalen.jpg
 Foto: Mikael Rieck)
Zentropas stormombruste frontfilur Peter Aalbæk, 61, er ikke blevet helt skræmt fra at tage et godt greb om damerne.

Her med filmens koproducer Katja Adomeit, som også er hans tidligere personlige assistent.

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-levin.jpg
 Foto: Mikael Rieck)
For en nybagt far er en tur i biffen en behagelig pause fra babygråd og bleskift.

Så Thomas Levin, 39, ankom alene og havde ladet hustruen Laura Christensen blive hjemme med børnene Jakob på syv og Martha på bare fem måneder.

https://imgix.seoghoer.dk/jon-lasnge.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

”Mercur”-stjernen Jon Lange holder lige nu en velfortjent pause fra de skrå brædder. Den 37-årige skuespiller er i stedet sat stævne hjemme, hvor han nyder fritiden med sine tvillinger Hugo og Berta på tre år.

– Jeg nyder, at mit job er så afvekslende, at jeg kan få lov til det en gang imellem, fortalte skuespilleren, som snart bytter københavnerlejligheden med et hus i provinsen.

– Vi flytter ud af byen og til Køge. Jeg tror, at det er det helt rigtige for ungerne – de får en kæmpe have, som de kan lege i, sagde en glad Jon, som nød en aften i biffen med konen Mette Marie Lei Lange, 36.

https://imgix.seoghoer.dk/christopher-laessoe.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

”Talent”-charmøren Christopher Læssø, 32, spiller også med i den prisbelønnede film, men gik modsat kollega Claes Bang ikke tidligt fra efterfesten i Cannes.

– Da vi var i Cannes, blev det selvfølgelig fejret med masser af druk, og så er man bare så glad, fortalte Christopher, som havde kæresten Katie Keller med til premieren.

Parret skal holde jul med Christophers syvårige datter Olivia hjemme i København.

https://imgix.seoghoer.dk/mette-lindberg.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

Selv om den tidligere ”X Factor”-dommer ikke længere sidder bag roret, når successhowet blænder op for sidste sæson til januar, ser 33-årige Mette Lindberg selvfølgelig med fra sofaen.

– Det bliver ret spændende, om jeg kan holde det ud. Jeg ved ikke, om jeg kan klare at se på Remee og Blachman, når det ikke er arbejdsrelateret, men jeg vil gerne give det et skud. Om ikke andet så for Sannes skyld, grinede den blonde sangerinde.

https://imgix.seoghoer.dk/charlotte-munck.jpg
 Foto: Mikael Rieck)
Som taget ud af et afsnit af ”Anna Pihl” sendte Charlotte Munck, 47, et luftkys lige mod sin tidligere filmflirt Claes Bang.

De to er stadig gode venner, selv om serien sluttede for næsten ti år siden.

https://imgix.seoghoer.dk/dar-salim.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

40-årige Dar Salim nød en aften alene i biografen. Stjernen fra ”Underverden” var dog hurtigt ovre at give kram og kindkys til de andre skuespillere.

https://imgix.seoghoer.dk/marie-bach-hansen.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

Med sin nye hårfarve var smukke Marie Bach Hansen næsten ikke til at kende. Den 32-årige skuespiller så dog fantastisk ud med den blonde frisure, da hun og kæresten Stefan Pasborg gik i biffen.

(Fotos: Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold