Nyheder17. juli 2017

Deler ækelt feriebillede: Claes Bang ramt af væggelus

Claes Bang er for tiden på ferie i Grækenland, men skuespilleren har desværre fået ubudne gæster på hotelværelset i form af væggelus – små tæger, der lever af blod og som kan være ganske svære at slippe af med igen, hvis man først har fået dem med hjem. Claes Bang har delt et billede på sin Instagram-profil, der viser, at de små lodne dyr allerede har haft fingrene i ham. Du kan se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/3ac3420543d247e0bdbf3fe2c2af38c2.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Claes Bang og konen har skiftet det grå og våde danske sommervejr ud med sol og høje temperaturer i Grækenland.

Men hvis den 50-årige skuespiller havde regnet med en bekymringsfri ferie fyldt med græsk feta, Raki og musaka, er han og konen nok blevet ganske skuffet.

For parret, der har slået sig ned på den græske ferieø Skíros, har fået ubudne gæster på hotelværelset i form af væggelus – nogle små tæger, der lever af at suge blod og som kan være overordentlig svære at slippe af med, hvis man først har fået dem indenfor.

De små lodne væsener har fundet sig til rette i hotellets sengetøj, og derfor havde de frit spil til at bide og suge blog, da Claes Bang og konen lagde sig til at sove.

Efterfølgende har ”Lærkevej”-skuespilleren delt et billede på sin Instagram-profil, hvor han viser, hvordan de små væggelus – også kendt som bedbugs – har bidt ham godt og grundigt på ben og fødder efter en nat i hotellets seng.

Og det er nok ikke sådan et syn, man har lyst til at vågne op til, når man er på ferie.

Flere af hans over 2.300 følgere har da også udtrykt bekymring over synet – for væggelus er svære at slippe af med, og Claes Bang og familien kunne derfor snildt komme til at tage dyrene med hjem.

Claes Bang har dog beroliget sine mange følgere – han har nemlig fået udryddet de små sataner. Hvordan vides dog ikke.

- Det viste sig at øl var løsningen på alle problemerne. Har slået bæsterne ihjel, fået bugt med biddene og er vendt tilbage til arbejdet med opbygning af solskoldning og brandert, skriver han på Instagram som kommentar til et billede, hvor han ligger og nyder en velfortjent ferieøl.

Claus Bang og Lis Louis-Jensen, der er stylist, har været gift siden september 2010.

De mødte hinanden, da de begge arbejdede på teaterstykket "Den grønne elevator" i Tisvilde i 2007.

Sponsoreret indhold