Overrasker alle: Christiane og L.O.C. venter kærlighedsbarn

Der er en lille mini-L.O.C. på vej.

Der er en lille mini-L.O.C. på vej.

Foto: Aller Media

De blev skilt for et år siden - men kærligheden blomstrer stadig hos Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.

Parret venter nemlig barn, aflører Chrstiane på sin Instagram-profil.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skriver den kommende mor på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt et billede op af en lille sparkedragt.

Her skriver hun også, at hun det sidste års tid har haft så meget ro på hjemmefronten, at parret har kunne finde et "ståsted" - og genfinde kærligheden.

- I et job hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten.

- Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver for at finde et ståsted.

- Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat, eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret.

- Men lige om lidt går den nok ik længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færrestes næser forbi, og iøvrigt heller ikke er noget man har lyst til at gå stille med dørene omkring, skriver en lykkelig Christiane på sin Instagram-profil.

 

I et job hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat, eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret. Men lige om lidt går den nok ik længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færrestes næser forbi, og iøvrigt heller ikke er noget man har lyst til at gå stille med dørene omkring. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før. #gravid #fatty #javiersammen-:) #bellydance #detbedsteiverden #seriøstlykkelig

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

2. Maj 2016 kl. 2:42 PDT

Nyheden om at Christiane og L.O.C. venter et kærlighedsbarn, kommer nok bag på mange. For det er ikke engang et år siden, at parret valgte at gå hver til sit efter to et halvt års ægteskab. I juni sidste år afslørede Christiane, at hende og L.O.C. var gået fra hinanden. Dengang kaldte hun det en "hård beslutning".

 Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte, skriver hun.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på. Men hårdt det er det, skrev tv-værtinden, der i december 2012 blev gift med rapperen.

I 2009 brød parret også med hinanden – på dét tidspunkt var parret endda forlovet, og bryllupsdatoen var fastsat.

Parret fandt dog hurtigt sammen igen, og i december 2012 blev de gift ved et romantisk vinterbryllup.

Så gik de hver til sit i juni sidste år – men nu har kærligheden altså igen fundet vej til Christiane og L.O.C. Og snart kommer deres første barn til verden.

Vi ønsker stort tillykke!

Du kan se et stort galleri med billeder af parret herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close