Nyheder9. oktober 2016

Endelig viser Christiane ham frem: Se første billede af lille Constantin

Efter næsten to ugers venten viser Christiane og L.O.C. nu sønnen frem
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-44677.jpg
 Foto: All Over

Endelig får vi lille Constantin at se. Christiane Schaumburg-Müller har nemlig lagt det første billede af guldklumpen på Instagram.

Noget tyder dog på, at der har været en god grund til, at vi har skullet vente næsten 14 dage, før vi fik lov til at se ham.

- Efter en "lille" hjemmelig diskussion om "retten til selv at vælge når det engang bliver aktuelt" har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis (nemlig et billede af guldklumpen der betyder alt -)))
For selvom verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov at bestemme om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årti's tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor der en sjælden gang imellem ikke kan lad vær at vise sin smukke søn frem til hele verden, skriver Christiane til billedet af lille Constantin, der ligger og kigger op på mor nede fra barnevognen.

L.O.C. var da også selv ude og sige, at Constantin ikke skulle være en Instagram-baby. Den kommentar faldt, da han svarede på en lang række spørgsmål i et interview med DR3.

Se billedet herunder

Se flere billeder af de stolte forældre i galleriet herunder

Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold