Nyheder11. maj 2016

Gravid Christiane afslører: Jeg kastede op syv gange dagligt

Christiane er over halvvejs igennem sin graviditet, og nu afslører hun, at de første fire måneder bestemt ikke var nogen dans på roser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Christiane har i den grad været på hårdt arbejde de sidste fire måneder.

Den smukke lyshårede kvinde, 34, har skjullet skule, at hun venter barn med L.O.C. – og det har efter alt at dømme ikke været den letteste opgave. Dagene har nemlig været fyldt med opkast. Ibogstaveligste forstand.

Den kønne blogger har nemlig oplevet en del gener i forbindelse med sin graviditet.

Det fortæller hun på sin blog chrichri.dk.

- De første fire måneder + af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En ”skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd, skriver Christiane, der dog særligt har valgt at fokusere på alle de positive sider ved at have et lille ønskebarn i maven.

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_er_gravid.jpg
 (Foto: Chrichri.dk)

Christiane har delt dette billede, hvor man tydeligt kan se, at maven vokser. (Foto: Chrichri.dk)

- Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage. Dette er uden tvivl også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser. Og det er helt okay, for at blive forældre hører unægteligt sammen med bekymring. Det er hverken en overraskelse eller en nyhed.

Christiane er nu er over halvvejs i sin graviditet – og hun har allerede afsløret, at hun og L.O.C. skal have en lille søn. Det skete allerede, da hun mandag den 2. maj afslørede den glædelige nyhed på sin Instagram-profil.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skrev den kommende mor på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt et billede op af en lille sparkedragt.

Den lille dreng ser dagens lys til september.

Læs hele hendes blogindlæg her.

Se billeder af det kommende forældrepar i galleriet herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold