Nyheder7. august 2015

Christiane: Jeg hader festivaltoiletter

TV-værten er vild med festivaler, men hader toiletforholdene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-47685.jpg
 Dan Mariegaard

Christiane Schaumburg-Müller er en travl dame. Hun har netop afholdt et års fødselsdag for sit projekt ChriChri.dk, hun er TV-vært, og så kan hun godt lide at tage på nogle af landets mange sommerfestivaler.

Og med flere uheldige festivaltoiletoplevelser i bagagen er Christiane stor fortaler for, at de klassiske festivaltoiletter får et løft, ligesom både madboder og overnatningsformer har fået det gennem de seneste år.

- Jeg elsker festivaler, koncert under åben himmel og støvede ben i gummistøvler. Men jeg hader festivaltoiletter. De er altid totalt oversvømmede, klamme og fyldt med kumme-tissevand. Det harmonerer overhovedet ikke med det luksuspræg landets festivaler ellers har fået med både gourmethotdogs og adgang til varme bade, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til Geberit, der har leveret luksustoiletter til årets Smukfest.

Hvis Christiane kommer på Smukfest i år, ligesom hun har været det de seneste år, så kan hun altså glæde sig til, at træde af på naturens vegne i nogle meget luksuriøse omgivelser.

Og mon ikke også, at hun skal prøve en af douchetoilettets mange herligheder og få et lille spul bagi.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geberit_aquaclean_smukfest_2_0.jpg
 Geberit

Christiane kan blandt se på New Yorks skyline, når hun skal på toilettet på årets Smukfest. (Foto: Geberit)

Sponsoreret indhold