Christiane: Jeg hader festivaltoiletter

Christiane til Smukfest sidste år. I år kom hun naturligvis også. (Foto: All Over)

Christiane til Smukfest sidste år. I år kom hun naturligvis også. (Foto: All Over)

Dan Mariegaard

Christiane Schaumburg-Müller er en travl dame. Hun har netop afholdt et års fødselsdag for sit projekt ChriChri.dk, hun er TV-vært, og så kan hun godt lide at tage på nogle af landets mange sommerfestivaler. 

Og med flere uheldige festivaltoiletoplevelser i bagagen er Christiane stor fortaler for, at de klassiske festivaltoiletter får et løft, ligesom både madboder og overnatningsformer har fået det gennem de seneste år.

- Jeg elsker festivaler, koncert under åben himmel og støvede ben i gummistøvler. Men jeg hader festivaltoiletter. De er altid totalt oversvømmede, klamme og fyldt med kumme-tissevand. Det harmonerer overhovedet ikke med det luksuspræg landets festivaler ellers har fået med både gourmethotdogs og adgang til varme bade, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til Geberit, der har leveret luksustoiletter til årets Smukfest.

Hvis Christiane kommer på Smukfest i år, ligesom hun har været det de seneste år, så kan hun altså glæde sig til, at træde af på naturens vegne i nogle meget luksuriøse omgivelser. 

Og mon ikke også, at hun skal prøve en af douchetoilettets mange herligheder og få et lille spul bagi. 

<p>På det ene af luksustoiletterne kan man nyde udsigten over New Yorks skyline. (Foto: Geberit)</p>

Christiane kan blandt se på New Yorks skyline, når hun skal på toilettet på årets Smukfest. (Foto: Geberit)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close