Nyheder5. august 2015

Smukfest: Kendishold fik bandetæsk

Kendisholdet ved årets Smukbold på Skanderborg Festival kunne ikke stille meget op, da de mødte holdet "Olsen Banden" i årets showkamp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_cpo0191.jpg
 Claus Poulsen

Årets kendishold ved Smukbold-turneringen fik tørre tæsk på den jyske hede, da de i dag spillede showkamp mod årets vinderhold "Olsen Banden".

Det var ellers et stærkt hold som håndboldspilleren Lars Christiansen havde fået stablet på benene til årets turnering.

TV-værterne Sara Maria Franch-Mærkedahl, Stine Bjerre Jørgensen, Sisse Fisker og Morten Ankerdal, golfspilleren Thorbjørn Olesen, tidligere fodboldspiller Kasper Hjulmand, bordtennisspiller Michael Maze, racerkører Tom Kristensen, og håndboldveteranerne Christina Roslyng og Camilla Andersen var alle at finde på holdet.

De to sidstnævnte kunne man forestille sig havde haft en fordel, det var nemlig disciplinen strandhåndbold, der blev konkurreret i.

Desværre for de 11 kendte hoveder, så var "Olsen Banden" en lille smule skarpere i spillet, og allerede ved pausen var kendisholdet bagud 14-8.

https://imgix.seoghoer.dk/_cpo9892_2.jpg
 Claus Poulsen

Sisse Fisker gav den gas ved årets Smukbold-turnering. (Foto: Claus Poulsen)

Anden halvleg blev heller ikke en succes, og kampen endte 20-15.

Heldigvis fik Lars Christiansen og hans kendte ansigter en lille oprejsning, de havde nemlig lavet den bedste gestus, hvor de inviterede modstanderne på den velkendte klassiker øl-stafet.

Og det var da også en lidt ærgelig Sisse Fisker, som SE og HØR fangede efter kampen.

- Jeg er et konkurrencemenneske, så jeg ville sindssygt gerne have vundet, men når nu det skulle være, så er det fint at tabe lige netop denne kamp, fordi det er på Skanderborg Festival, fortalte hun.

Det var tredje gang, at der blev afholdet Smukbold, og showkampen i dag samlede penge ind til Smukfonden bl.a. ved at sælge de kendte spilleres trøjer til højestbydende.

Sponsoreret indhold