Kendte7. august 2015

Genialt: Slut med klamme festivaltoiletter

Sommerens festivaler betyder også klamme og ulækre toiletbesøg, men ikke på årets Smukfest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geberit_aquaclean_smukfest_2_0.jpg
 Geberit

Hvis du er en af dem, der godt kan lide at tage på festival, så har du sikkert prøvet at komme ind på et klamt og ulækkert mobiltoilet.

Men på årets Smukfest har VVS-leverandøren Geberit fået en genial idé, de har nemlig installeret fire douchetoiletter rundt om på festivalpladsen, så tissetrængende festivalgæster kan lade vandet i luksuriøse rammer.
Og efter endt toiletbesøg kan de slippe for toiletpapiret, douchetoilettet kan nemlig selv vaske gæsten bag i. Kunne du også bruge en forbedring til dit toilet? Se & Hør SAVER udlover I samarbejde med Billig VVS Rabatkoder til alle vore læsere, så kan du få rabatkoder til billig vvs her.

Sidste år var douchetoiletterne også på plads i bøgeskoven, men der var de gemt væk, så man skulle lede godt og grundigt efter dem, men i år, har de fået en fremtrædende plads.

Maj Brit Harding fra Skanderborg er en af de mere end 3.000 festivalgæster, der besøgte bøgeskovens douchetoiletter sidste år, og hun var meget begejstret,

- Jeg har besøgt mange festivaler, men aldrig med så flotte toiletforhold. Det var en fantastisk oplevelse. Der var rent og pænt, og så er jeg aldrig før blevet spulet i måsen,” fortæller hun med grin.

https://imgix.seoghoer.dk/geberit_aquaclean_smukfest_1.jpg
 Geberit

Et andet af toiletterne giver dig en flot naturudsigt. (Foto: Geberit)

Der er 1.300 vandskyllende toiletter på Smukfest i Skanderborgs bøgeskov. Og hvert år bruger Smukfests publikum 3.000.000 meter toiletpapir.

Hvis man vil prøve et af de smarte douchetoiletter, så skal man kigge efter skiltene, hvor der står "Guld-Das".

Sponsoreret indhold