Nyheder26. september 2016

Christiane er blevet mor: En ubeskrivelig følelse af lykke

Søndag blev Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. forældre til en lille søn – og det nye familiemedlem har allerede bragt med sig en lykke, som er helt ubeskrivelig, fortæller den nybagte mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane1.jpg
 Foto: All Over Press)

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller tilbage i maj annoncerede, at hun ventede barn med L.O.C.

I næsten fem måneder lykkedes det TV-værtinden at holde på den søde hemmelighed, før at hun afslørede graviditeten på sin Instagram-profil.

Nu er den søde ventetid så langt om længe forbi.

Søndag fødte Christiane Schaumburg-Müller, 34, nemlig hende og L.O.C.s første barn – en lille velskabt søn med en kampvægt på 3.760 gram og en længde på 52 centimeter.

Og det nye familiemedlem har allerede bragt med sig en lykke, som er helt ubeskrivelig, fortæller den nybagte mor på sin Instragram-profil:

- Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind - aldrig har livet givet så meget mening.

Nyheden har allerede affødt hundredvis af lykønskninger fra Christianes over 349.000 følgere på det sociale medie.

Inden den lille søn så dagens lys, afslørede Christiane, hvad han skulle hedde. I midten af august afslørede hun, at den lille guldklump skulle have et latinsk navn:

- Det er meget specielt, når man kender navnet på det lille væsen i mavsen. For os er han allerede en lille Constantin. Han kan ikke komme ud og ikke ligne en Constantin, for det er allerede hans navn. Hverken Liam eller jeg kender nogle, der hedder navnet, eller har nogen forudfattet association til det, så Hr. Baby er 100% navnet, skrev Christiane Schaumburg-Müller på sin blog i august.

Det var tilbage i maj, at Christiane afslørede, at hun var i lykkelige omstændigheder. Det kom bag på de fleste, at hun og L.O.C. skulle være forældre – parret var nemlig blevet skilt året forinden.

Christiane Margueritte Schaumburg-Müller

Sponsoreret indhold