Nyheder 3. november 2016

Christiane åbner op for klædeskabet

Du kan være heldig at få fingre i det lækre kluns, der har beklædt smukke Christiane Schaumburg-Müllers krop. Hun sælger nemlig ud af garderoben.
(Foto: All Over Press)

Hun er et fantastisk stilikon på både de sociale medier og den røde løber. Den nybagte mor Christiane Schaumburg-Müller er nu parat til at byde nye varer velkommen i garderoben, og derfor skal der sælges ud af det gamle. Og det er de velkendte og fede mærker, der er på spil, når Christiane sælger ud fra gemmerne.

Mærkerne, der bliver solgt ud fra er blandt andet Ganni, Chanel, Malene Birger, Prada, Baum und Pferdgarten, Designers Remix og Acne. Der er helt sikkert masser af lækre varer at vælge imellem, og man kan være heldig at finde den kjole, som man er blevet forelsket i på Christianes Instagram

Det kunne eksempelvis være denne smukke kimono fra Ganni, som Christiane havde på på ferie i Frankrig i sommers.

Begge dele af dette sæt kan være på højkant til eventet, og kjolen er eksempelvis babybule-venlig. 

Weeding dinner

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

Også mærket Baum und Pferdgarten er blandt de mærker, sælges ud af, og det kan blandt andet være, at denne kjole er til at få fat i.

Til Beauty buffet hos @darlingcreativestudio og @charlottetorpegaard

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

Eventet afholdes hos Fashionistas Luxury Designer Outlet, der ligger i Sankt Annæ passage i indre København. Eventet finder sted d. 9.-11. november fra 13-18, så hvis man vil have fingre i de bedste sager, må man tage tidligt fri fra arbejde og stille sig i kø.

Sponsoreret indhold