Nyheder2. november 2016

L.O.C. har Constantin med på job

Lille Constantin med på TV-optagelser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-44677.jpg
 Foto: Aller Media

Han kan lige så godt lære det fra begyndelsen.

At mor og far ikke kommer sovende til deres status, og at det ikke er uforeneligt med et meget aktivt og udadvendt liv at have et lille barn.

Christiane Schaumburg-Müllers og L.O.C.'s lille søn Constantin kom til verden i slutningen af september, og han er fra starten bare blevet en naturlig del af forældrenes travle tilværelse.

Lige efter fødslen tillod Christiane sig at være privat nogle dage, men der gik ikke mere end små tre uger, inden hun havde lillemanden med på arbejde.

Hun er selvstændig erhvervsdrivende, så der er ikke nogen arbejdsgiver, der sætter en løn ind hver den første i måneden og lader hende passe barn på fuld tid.

Hendes online-magasin Chri Chri skal stadig udkomme, og hun havde Contantin med på redaktionen og postede et billede, hvor han hyggede sig i sin lift på skrivebordet, mens hun satte fingrene til tastaturet på den bærbare.

Også farmand, L.O.C., har som succesfuld musiker ting der skal passes, og så må Constantin tage del i livet i showbusiness.

L.O.C. er onsdag aften gæst hos Anders Breinholt i 'Natholdet', og han havde Constantin med ud til optagelserne.

Anders Breinholt, der fra et tidligere forhold, er far til datteren Ellen Maj, benyttede lejligheden til at 'dikke' Constantin.

Se de to fædre betragte Constantin på Breinholts Instagramopslag herunder:

Sponsoreret indhold