Christiane har problemer med størrelsen

Christiane Schaumburg-Müller kan efter sin graviditet ikke passe de kostbare diamanter, som hun har fået af L.O.C.

Christiane Schaumburg-Müller kan efter sin graviditet ikke passe de kostbare diamanter, som hun har fået af L.O.C.

Foto: Thomas S. Laursen

De fleste gravide kvinder ser nok med længsel frem til, at de atter kan hoppe i deres tøj fra før, de blev gravide.

Men for Christiane Schaumburg-Müller, 34, er det ikke kun tøj og sko, som hun drømmer om atter at klæde sig i. På sin Instagram-profil deler hun sin frustration over, at hun stadig ikke kan passe de kostbare diamantringe, som manden L.O.C. har givet hende. 

- Spørgsmål: hvornår forsvinder vandet fra ens fingre efter fødsel ... Eller sagt anderledes, bliver mine finger normal str igen! For jeg sys ellers al mit vand elsewhere er ude af kroppen - er tilbage i min jeans og det hele - men alle mine ringe !!! Kan stadig ik passe dem !!! Hvis det er tilfældet at de ik kommer "tilbage" så er det fanme en dyr fornøjelse at være gravid, skriver den nybagte mor til en video, som hun har postet på Instagram. 

I videoen viser TV-værten blandt andet, at den smukke safirring, som hun fik i barselsgave af L.O.C., efter sønnen Constantin kom til verden, kun kan sidde på hendes ringfinger, selv om den er designet til at sidde på pegefingeren.

- Hvor lang tid går der, før vandet er ude af fingrene? Det vil jeg gerne vide, spørger Christiane sine mange followers på Instagram.

Hvis man skal tro svarene til Christianes spørgsmål, så er der ikke nogen garanti for, at ringene kommer til at sidde som før.

- Mine fingre var normale efter et par måneder..., skriver brugeren tittijohansen.

Adskillige andre kommer dog med den nedslående nyhed, at deres gamle fingerstørrelse aldrig kom retur efter en fødsel.

- Mit vand forsvandt aldrig helt, så vielsesringen (som er den vigtigste) måtte jeg få lavet større, fortæller nathalie.eichner.

Christiane Schaumnburg-Müller fødte sønnen Constantin den 25. september 2016.

I galleriet kan du se Christiane med sin gravide mave.

Christianes gravide mave

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close