Christiane Schaumburg-Müller helt tæt på prins Harrys nye flirt

Fotos: All Over

Hun hedder Meghan Markle, er 35 år og succesfuld skuespiller i TV-serien "Suits". De seneste seks måneder skulle Meghan dog have haft andet i hovedet end manus og optagelser. Den fraskilte amerikaner dater angiveligt selveste prins Harry, efter de mødtes til et presseevent i Canada.

Udover film og serier beskæftiger Meghan sig også med sit eget online univers The Tig, der er en hjemmeside, hvor hun skriver om rejser, lækker mad og skønhed. I den forbindelse mødte Christiane Schaumburg-Müller prins Harrys nye erobring, og de to kvinder fik snakket om alt mellem himmel og jord.

- Vi er så heldige at kunne bringe et interview med den underskønne Meghan Markle – også kendt som Rachel Zane fra TV-serien Suits. Foruden at være en skøn skuespillerinde har Meghan startet det online univers The Tig, så det var kun naturligt at ChriChris Christiane og The Tigs Meghan sammen tog en snak om inspiration, arbejdsliv og fremtid. Læs med og bliv inspireret af den smukke intelligente skuespillerinde og iværksætter, skrev Christiane på sit eget online univers Chri Chri.

I artiklen fortæller Meghan, at hun er opvokset i Los Angeles og afslører, hvordan hun som teenager lavede is.

- Mit første job var i en frozen yoghurt-shop ved navn Humphrey Yogart. Jeg serverede og blandede specielle frozen yoghurt, og jeg var 13 år gammel, sagde Meghan til Chri Chri.

Karrierekvinden ligger ikke skjul på sine ambitioner, når det kommer til job og i privatlivet.

- Jeg håber at fortsætte med at udvide The Tig, at rejse verdenen rundt og at blive en mor en dag. Jeg vil gerne fortsætte med at lave "Suits", og jeg håber, at der kommer andre udfordrende roller. Jeg vil gerne flytte tilbage til Los Angeles, og så vil jeg blive ved med at arbejde på ligestilling mellem kønnene. Og så vil jeg gerne have det sådan, at jeg hver dag i det mindste forsøgte at gøre verden en lille smule bedre. En pige kan vel drømme, lød det fra Meghan, da Christiane spurgte Meghan om fremtidsplaner og drømme.

Du kan læse hele interviewet med Meghan Markle her.

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close