Nyheder 6. maj 2016

WOW: Christian Eriksen kan få VILD ugeløn

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen tjener allerede sikkert rigeligt i Tottenham, men klubben er klar med lønforhøjelse.
(Foto: All Over Press)

At være god til at spille fodbold er ganske lukrativt, og Christian Eriksen kommer godt nok til at misse EM i fodbold i Frankrig, da Danmark som bekendt ikke kvalificerede sig, men han har gjort rigtig god figur for sin klub Tottemham i den engelske Premier League.

Tottenham blev dog ikke mestre, da den titel allerede er tilfaldet Christian Eriksens danske kollega Kasper Schmeichel i Leicester. Men Tottenham har haft en fremragende sæson - og man ved udemærket i London-klubben, at Christian Eriksen har haft en god fod med i det spil.

Derfor er klubben ifølge Daily Mail også klar til at forlænge med den danske boldkreatør, og de vil naturligvis gerne spytte ekstra i den allerede tunge lønpose for at få danskeren til at blive i klubben - og der er ingen tvivl om, at andre både engelske og europæiske klubber lurer på, om de kan lokke Eriksen væk fra Tottenham.

Men med et tilbud på en ugeløn, der hedder 80.000 pund (omkring 750.000 kroner om ugen), så kunne det vel tænkes, at Christian Eriksen godt vil sætte sin underskrift på kontrakten, som klubben ifølge avisen gerne vil have til at løbe over de næste fire et halvt år.

Ifølge Ekstra Bladet ligger Eriksens ugeløn lige nu på omkring 400.000 kroner.

Se billeder af Christian Eriksen her: 

Christian Eriksen

Sponsoreret indhold