Charlotte Bøving under kniven: Kræften skal ud

51-årige Charlotte Bøving har kræft, men en operation til efteråret kan måske gøre hende helt rask.

51-årige Charlotte Bøving har kræft, men en operation til efteråret kan måske gøre hende helt rask.

(Foto: Mikael Rieck)

Du bliver aldrig nogensinde rask.

Sådan lød beskeden fra lægerne, da Charlotte Bøving, kendt fra DR-programmet ”Lægen flytter ind”, for to år siden fik konstateret uhelbredelig kræft i tyndtarmen og bughulen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

TV-lægen blev gift med sin Pernille i 2017. (Foto: Dan Mariegaard)

For nylig har flere eksperter dog vurderet, at det måske alligevel er muligt for den karismatiske TV-læge at blive helt frisk gennem et indgreb, som efter planen skal finde sted i november.

– Det er en svær operation, men lægerne vurderer, at jeg er mulig at operere på, og at der er en stor chance for, at de kan få kræften ud.

– Jeg har besluttet mig for, at jeg skal opereres, og nu skal jeg så vurdere, hvem der skal gøre det, siger lægen, der venter til efteråret for at blive færdig med blandt andet TV-optagelser og derefter holder december fri for at komme sig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bøving sprang forleden i faldskærm for første gang, og hun var helt rolig. – Når man har set sin egen dødelighed i øjnene, er man måske ikke helt så nervøs, siger lægen om sit spring fra 4000 meters højde. (Foto: Charlotte Bøving)

Altid en risiko

Doktoren fra Varde forsikrer, at risikoen ved at lade sig operere på den måde er meget lille, men som altid kan det gå galt.

– Der er altid en risiko, når man laver åben kirurgi, hvor man sprætter op og skal fjerne et stykke tarm og nogle lymfeknuder. Men hvis det lykkes, har jeg en reel chance for at blive rask. Så det er bare at springe ud i det, lyder det fra Charlotte Bøving, som meget apropos forleden foretog sit første faldskærmsudspring i hjembyen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close