TV-lægen Charlotte Bøving: Hede hvedebrødsdage i Sønderborg

Charlotte Bøving og Pernille Lok.

Charlotte Bøving og Pernille Lok.

(Foto: Niels S. Andersen)

En hæsblæsende hverdag, masser af fest, farver og foredrag samt et dramatisk cykelstyrt har sat al snak om bryllupsrejse på hold.

Så meget desto mere nød TV-lægen Charlotte Bøving og hendes Pernille Lok hinanden i, hvad de selv kalder en mini-honeymoon i Sønderborg. 

Amorinerne flyver i fast tæt rutefart mellem de to, men det er dog først nu, at de lige har et kort pusterum siden brylluppet til at nyde en slags hvedebrødsdage sammen.

– Vi blev gift lørdag, så røg jeg på sygehus hele dagen, og nu har jeg lige været på tredages turné med en slags kvindeaftensforedrag sammen med Dennis Knudsen, Søs Egelind og Elisabeth Dalsgaard, fortæller Charlotte, der styrtede på cykel og måtte på hospitalet.

Som om det ikke skulle være nok, har parret også lige haft 500 mennesker til reception i anledning af Charlottes 50-års dag den 1. juni.

Af samme grund har de glædet sig som små piger til at skulle til premiere på Sønderborg Sommer Revy.

– Det er altid smadderskægt, og samtidig er det også et pusterum og en lille mini-bryllupsrejse, og her er jo skønt. Vandet er lige uden for hotellet, og vigtigst af alt: Vi har tid til hinanden. Egentlig er det ret ligegyldigt, hvor vi er. Bare vi er sammen, siger de i munden på hinanden.

Parret blev gift i den 27. maj i Ho Kirke. 

Se alle billederne fra Charlotte Bøving og Pernille Loks bryllup herunder:

Charlotte Bøving giftes med Pernille Lok 27. maj 2017 i Ho Kirke

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close