Nyheder7. juni 2017

TV-lægen Charlotte Bøving i voldsomt styrt dagen efter bryllup

Altid aktive Charlotte Bøving fik en slem forskrækkelse, da hun styrtede voldsomt på sin cykel og hamrede i jorden blot dagen efter sit bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/charlotte_boeving.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den bedste dag i mit liv, kalder den populære TV-læge, Charlotte Bøving, drømmebrylluppet på den jyske vestkyst forrige lørdag.

Men dagen efter at den populære læge i strålende solskin havde sagt ja til Pernille Lok, gik det galt for den tidligere mestertriatlet.

– Vi nåede lige at have morgenmad med 55 gæster, og så tænkte jeg, at jeg ville cykle en tur, og et sted med helt løst grus skrider cyklen med 35 kilometer i timen, og jeg slår en kolbøtte ud over styret og rammer på skulderen og ryggen, fortæller den uheldige jernkvinde til SE og HØR.

Heldigvis havde Charlotte Bøving en veninde og en mobiltelefon med på den friske morgentur, da hun ikke selv var i stand til at komme hjem.

Et røntgenbillede afslører da også, at der er slået fem splinter af kravebenet, og at ledbåndet er ødelagt mellem skulderbladet og kravebenet.

– Armen er i slynge. Jeg er så forslået, at jeg næsten ikke kan stå på benene, og jeg er på godt med smertestillende piller, siger den tapre læge, som fik konstateret kræft sidste år.

Samtidig er den forslåede Bøving dog glad for, at det ikke gik galt på selve bryllupsdagen, hvor hun cyklede i endnu mere udfordrende terræn.

– Der er ikke meget turbo over mig. Men det var godt, at det ikke skete dagen før, siger hun med et smil.

Du kan se billeder fra Charlotte Bøvings bryllup i det store galleri herunder:

Charlotte Bøving giftes med Pernille Lok 27. maj 2017 i Ho Kirke

null

Sponsoreret indhold