Nyheder 27. maj 2017

Se de skønne billeder: TV-lægen fik sin Pernille

TV-lægen Charlotte Bøving, der på det seneste har kæmpet med en alvorlig kræftsygdom, blev lørdag den 27. maj gift med sin kæreste, Pernille Lok. Se alle de skønne billeder fra parrets store dag her
(Foto: Dan Mariegaard)

Det danske vejr kunne ikke have vist sig fra en bedre side, da TV-lægen Charlotte Bøving lørdag fik sin Pernille.

I strålende solskin – og med temperaturer på den gode side af 25 grader – blev det forelskede par viet i Ho Kirke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det var ikke kun parrets nærmeste familie og venner, der deltog i festlighederne. Også en række kendte deltog i brylluppet med TV-lægen og Pernille Lok.

Således havde Dennis Knudsen, Thomas Evers og Lisbeth Østergaard fundet vej til Ho Kirke i Blåvandshuk. Bagefter var der middag på Ho Kro.

Du kan se alle de skønne billeder i det store galleri nederst i artiklen.

I september sidste år tog TV-lægen Charlotte Bøvings liv en uventet og alvorlig drejning. Her fik TV-lægen – kendt fra blandt andet TV-programmet ”Lægen flytter ind” – at vide, at hun var ramt af en sjælden og alvorlig form for tarmkræft, der hverken kan behandles med kemoterapi eller stråler. I dag har hun det efter omstændighederne godt, kræften har ikke spredt sig, og hun skal løbende gå til kontroller. Det var midt i det alvorlige sygdomsforløb, at ekskæresten Pernille Lok trådte til og kørte TV-lægen til undersøgelser på hospitalet. Og det blev starten på en ny og større kærlighed.

- Jeg blev opereret, og hun veg ikke fra min side, i de fire døgn hvor jeg var rigtig dårlig. Så vi havde tid til at snakke alt igennem. I de dage fandt vi ud af, at kærligheden ikke manglede. Det var ydre omstændigheder, der gjorde, at det var svært at få det til at hænge sammen, fortalte Charlotte Bøving i et interview med SE og HØR tilbage i januar.

Se billeder fra parrets store dag herunder:

Charlotte Bøving giftes med Pernille Lok 27. maj 2017 i Ho Kirke

Sponsoreret indhold