Nyheder24. februar 2016

Cecilie Hother: Mand onanerede foran mig

37-årige Cecilie Hother har prøvet lidt af hvert fra danske mænd - nu afslører hun for eksempel, at hun som 13-årig oplevede, at en mand onanerede foran hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/cecilie_hother.jpg
 (Foto: All Over Press)

Kvindemagasinet Alt for damerne sætter i deres nye nummer fokus på hverdagssexisme, og det har flere kendte kvinder oplevet på egen krop. Blandt andet den tidligere vejrvært Cecilie Hother, der for nylig afslørede, at hun venter sit først barn.

- Utallige gange er jeg blevet befamlet på numsen af fremmede mænd. Det er vildt nedværdigende, men når det sker, er jeg begyndt at tage dem selv på måsen, eller det, der er værre, fortæller hun til bladet.

Det var dog om muligt endnu mere krænkende, da Cecilie Hother kun var 13 år gammel og sad og slappede af efter en badetur i Silkeborg Søbad sammen med en veninde.

- En mand lægger sig ved siden af os, tager tøjet af og begynder at onanere foran os, fortæller Hother til Alt for damerne.

Cecilie Hother kunne for nylig fortælle, at hun venter sit første barn sammen med kæreste, Thomas Gregers Honore. Nyheden var ekstra glædelig for den populære TV-vært og hendes kæreste. Cecilie Hother lider nemlig af PCO – en hormonforstyrrelse der blandt andet kan gøre det sværere at blive gravid.

- Jeg havde jo fået at vide, at det sikkert ville kræve hjælp på grund af min PCO. Men vi besluttede at give naturen en chance på et halvt år og forventede derefter at skulle gå i hormonbehandling og til sidst inseminering, og vi indstillede os på, at der ville gå et par år, før vi stod med en dejlig baby på armen, udtalte Cecilie Hother for nylig – også til ALT for damerne.

– Naturen ville noget andet, end lægerne havde forudset, og jeg er sindssygt glad for, at det er gået så let. Det er sgu et mirakel, udtalte hun til damebladet.

Læs ALT om Cecilie Hother her.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_10.png

Sponsoreret indhold