Nyheder24. april 2017

Carolines eksforlovede blev gift i weekenden

Rory McIlroy sagde i lørdags ja til Erica Stoll, og er nu en gift mand. Han var indtil maj 2014 forlovet med Caroline Wozniacki
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.03998674.jpg
 Foto: All Over

Indtil foråret 2014 var Caroline Wozniacki forlovet med golfstjernen Rory McIlroy, men forholdet holdt ikke, og Rory endte med at slå op med Caroline over telefonen.

Nu er han så blevet smedet sammen med sin nye kæreste Erica Stoll ved et storstilet bryllup i Irland.

Det skriver E!News, der også kan fortæller, at ceremonien fandt sted på slottet Ashford.

Brylluppet skulle angiveligt have koste mere end 1,5 millioner kroner, og på gæstelisten kunne man finde gæster som Ed Sheeran, Niall Horan, Stevie Wonder, Jamie Dornan og Chris Martin.

Wozniacki og McIlroy mødte hinanden tilbage i 2011 og blev forlovet ved i slutningen af 2013.

Forlovelsen blev brudt, da Rory ringede til Caroline for at gøre det forbi over telefonen i maj 2014.

- Dengang troede jeg, at dét at være sammen med en, som havde et tilsvarende liv, var det rigtige. Men det var det ikke, fordi du kan aldrig komme væk fra det. Du kan aldrig frigøre dig selv og forsøge at vende tilbage til den virkelige verden, fortalte Rory McIlroy om forholdet til Caroline i et interview med Sunday Independent tidligere i år.

Rory har også tidligere fortalt, at det han fandt attraktivt ved Erica Stoll var, at hun ikke var kendt og ikke levede et liv, som eksen Wozniacki gør.

- Jeg fandt det forfriskende at være sammen med én, der levede et normalt liv i stedet for en ”Åh! Mit fly letter om 30 minutter”, har han fortalt i et interview.

Rory er dog ikke den eneste, der er kommet videre siden bruddet. Caroline Wozniacki danner i dag par med basketballspilleren David Lee.

Se flere billeder af Rory McIlroy og Erica Stoll i galleriet herunder

Golfkometen Rory McIlroy og hans forlovede Erica Stoll

Sponsoreret indhold