Hollywood9. august 2014

Rory McIlroy: Det går meget bedre uden Caroline

Tilbage på verdenstoppen på grund af bruddet med den danske tennisdarling
Af af
Det har været godt for Rory McIlroys golfspil at droppe Caroline Wozniacki
Det har været godt for Rory McIlroys golfspil at droppe Caroline Wozniacki
 Foto: AOPRory McIlroy har tilbageerobret pladsen som verdens bedste golfspiller. Det er blandt andet sket fordi, han har haft mere tid til at koncentrere sig om sin sport efter den brudte forlovelse med tennisstjernen Caroline Wozniacki, forklarer den 25-årige golfspiller.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki sviner Rory McIlroy

- Det, der er sket, har gjort mit spil bedre. Jeg har før arbejdet hårdt, men de sidste par måneder har jeg begravet mig selv i sporten. Det virker temmelig godt, så det vil jeg blive ved med, siger Rory McIlroy ifølge Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Hun har taget Carolines plads
Noget tyder på, at det overraskende brud også har udrettet sportslige mirakler for Caroline Wozniacki. Fredag var tennisbaben tæt på at slå verdensetteren Serena Williams, men tabte i tre tætte sæt.

LÆS OGSÅ: Rory dropper Caroline: Forlovelsen er ovre

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/392f21d4f5fe45338e3022d635d53907.jpg


Caroline Wozniacki vandt fredag første sæt mod sin gode veninde Serena Williams med 6-4. Danskeren tabte dog de efterfølgende sæt med 5-7, og 5-7 (Foto: AOP)

Rory McIlroy er begyndt at date en brunette ved navn Sasha Gale. Caroline Wozniacki har, så vidt vides, endnu ikke fundet en ny sengekammerat.

Sponsoreret indhold