Nyheder26. august 2015

Caroline orker ikke mere Rory-snak

Tennis-spilleren er kommet videre efter det voldsomme brud - nu håber hun, at folk stopper med at snakke om det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.15562621.jpg

Det blev en historie, der gik verden rundt, da Rory McIiroy sidste år dumpede Caroline Wozniacki og afbrød deres forlovelse for åbent tæppe.

Kort efter, han - over telefonen - havde meddelt hende, at det var slut, gav han resten af verden besked via en pressemeddelse, som chokerede de fleste. Især Caroline Wozniacki.

Chokket har for længst lagt sig hos Wozniacki selv, mens det aflyste bryllup og det vilde brud er stadig det helt store emne, når snakken falder på tennistalentet.

I et interview med The New York Post, fortæller hun, at det går hende på nerverne, når pressen bliver ved med at spørge ind til bruddet.

- Jeg er for længst videre i mit liv, og jeg er meget mere glad nu. Jeg kan ikke se, at der er nogen grund til at rippe op i det, siger Caroline Wozniacki og fortsætter:

- Naturligvis har det forhold lært mig rigtig meget og gjort mig til den, jeg er i dag, men lige nu tænker jeg; jeg er kommet videre, Rory er kommet videre og jeg er klar til, at medierne også kommer videre.

Der har længe gået rygter om. at Wozniacki skulle have noget kørende med den amerikanske sportsstjerne J.J. Watts, men de rygter har Caroline ikke lyst til at tale om.

- Lad os ikke tale om det, siger Caroline da journalisten spørger ind til rygterne.

I stedet begynder hun at snakke om, hvad hun leder efter hos en mand.

- Han skal have noget kørende for sig. Han skal være charmerende og sjov at være sammen med. Og så skal han ikek have noget imod, at jeg ser "Total Divas" og "Teen Mom" på TV, fortæller Caroline Wozniacki, der fra på mandag skal spille U.S. Open i New York.

Sponsoreret indhold