Nyheder5. december 2017

Caroline Wozniacki er stolt gudmor

Tennisstjernen er ikke kun faster, men nu også gudmor til sin lille nevø
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5669093pa.jpg
 (Foto: All Over Press)

Caroline Wozniacki, 27, blev i slutningen af oktober faster, da hendes bror, Patrik Wozniacki, blev far til en dreng.

I weekenden blev tennisdarlingens nevø så døbt, og det var faster Caroline Wozniacki, der fik æren af at være gudmor. Det fortæller hun selv på sin Instagram.

null

Artiklen fortsætter under billedet.

På sin Instagram har hun uploadet tre billeder i et galleri, hvor hun viser sin nevøs dåb frem.

- Stolt over at være gudmor til min lille nevø! Han er så dejlig, skriver den glade gudmor.

Dåben foregik i Sankt Annæ Kirke på Amager - det afslører dåbsbarnets far på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hvad den lille nevø kom til at hedde har ikke været nogen hemmelighed. Det var nemlig Caroline selv, der kom til at afsløre sin nyfødte nevøs navn på direkte TV.

Det skete, efter hun havde besejret ukrainske Elina Svitolina ved sæsonfinalerne i Singapore. Kombinationen af sejren og den nye titel som faster fik i den grad Wozniackis tunge på gled.

- Jeg er nødt til at sende en lille hilsen til min nevø Nicolas, som blev født i går. Jeg ved, du kigger med. Jeg kaldte min far for farfar, så det er han ved at vænne sig til, lød det fra Caronline Wozniacki på direkte TV efter kampen.

Der var bare et lille problem: Den nyfødtes navn var endnu ikke blevet offentliggjort. Det fortæller barnets far og fasterens bror til TV 2.

- Tak for det, Caro. Det bliver Nicolas, og det kan vi igen takke Caroline for. Hun er tilsyneladende "newsbreakeren" i vores familie, siger den nybagte far til TV 2.

Øjensynligt er det Caroline Wozniacki, der ynder at overbringe glædelige nyheder.

- Det var også hende, der fortalte, at vi ventede barn, og at han var født. Det er dejligt nok, at man har en, der kan gøre det for os, når vi ikke selv kan finde ud af det, tilføjer Patrik Wozniacki, der er tenniskommentator på TV 2 SPORT.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171130_pg_mary_og_wozniacki_115.jpg
 Foto: Peter Grosen

Caroline Wozniacki og hendes forlovede David Lee i KB Hallen torsdag i sidste uge. Foto: Peter Grosen.

Caroline Wozniacki spillede i sidste uge med udsatte børn i KB Hallen i København. Det var Børnehjælpsdagen, der havde arrangeret, og på banen er tydeligt at se, at tennisdarlingen er vild med børn. Snart kan hun også hilse sine egne velkomne, fortæller hendes forlovede, David Lee i denne uges SE og HØR, der udkommer onsdag.

- Selvfølgelig skal vi have børn. Den samtale har vi haft. Jeg er simpelthen så spændt på vores fremtid sammen, jubler den nu pensionerde basketballspiller til SE og HØR.

I denne uges SE og HØR løfter David Lee sløret for, hvad parret har af tanker, når det kommer til bryllup, børn, og hvor de skal slå sig ned.

https://imgix.seoghoer.dk/sh49_forside_instagram_2.jpg
 Foto: SE og HØR
null

Sponsoreret indhold