Nyheder24. oktober 2017

Ups! Caroline Wozniacki kom til at afsløre nevøs navn på direkte TV

Den nybagte faster kom til at afsløre sin nyfødte nevøs navn på direkte TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9165459s.jpg
 Foto: All Over Press

Normalt tilfalder æren forældrene, når deres babys navn skal offentliggøres for verden, men i Wozniacki-familiens tilfælde blev det altså fasteren, der kom til at løfte sløret for den nyfødtes navn.

Søndag blev Caroline Wozniacki faster til en dreng, da hendes storebror Patrik Wozniacki og kæresten Sofie Pamer fik en søn. Og den danske tennisdarling er så lykkelig for sin nye nevø, at hun altså lod nyheden om hans navn slippe.

Det skete, efter hun havde besejret ukrainske Elina Svitolina ved sæsonfinalerne i Singapore. Kombinationen af sejren og den nye titel som faster fik i den grad Wozniackis tunge på gled.

- Jeg er nødt til at sende en lille hilsen til min nevø Nicolas, som blev født i går. Jeg ved, du kigger med. Jeg kaldte min far for farfar, så det er han ved at vænne sig til, lød det fra Caronline Wozniacki på direkte TV efter kampen.

Der var bare et lille problem: Den nyfødtes navn var endnu ikke blevet offentliggjort. Det fortæller barnets far og fasterens bror til TV 2.

- Tak for det, Caro. Det bliver Nicolas, og det kan vi igen takke Caroline for. Hun er tilsyneladende "newsbreakeren" i vores familie, siger den nybagte far til TV 2.

Øjensynligt er det Caroline Wozniacki, der ynder at overbringe glædelige nyheder.

- Det var også hende, der fortalte, at vi ventede barn, og at han var født. Det er dejligt nok, at man har en, der kan gøre det for os, når vi ikke selv kan finde ud af det, tilføjer Patrik Wozniacki, der er tenniskommentator på TV 2 SPORT.

Artiklen fortsætter under billedet.

SE og HØR kunne i december 2014 afsløre, at Caroline Wozniackis 31-årige storebror havde scoret Sofie Pamer.

En ung dame der bestemt er vant til at date folk i tennisuniverset.

Sofie Pamer har nemlig tidligere dannet par med Frederik Fetterlein.

Men nu er hun altså blevet mor til sit og Patrik Wozniackis første barn.

Parret havde ellers en kort pause fra hinanden i 2016, men der gik ikke længe, før Sofie og Patrik fandt sammen igen. Og så bød forholdet kort efter på en graviditet.

Hvis navnet Sofie Pamer ringer en klokke, kan det skyldes, at den nybagte mor har en farverig TV-fortid. I 2006 var hun med i Paradise Hotel, og i 2007 medvirkede hun i Robinson Ekspeditionen.

Sponsoreret indhold