Nyheder5. december 2017

Caroline Wozniacki og David Lee: Vi skal ha' børn

Det nyforlovede par har allerede haft "snakken" og glæder sig til, at de en dag bliver forældre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171130_pg_mary_og_wozniacki_115.jpg
 Foto: Peter Grosen

Caroline Wozniacki spillede i sidste uge med udsatte børn i KB Hallen i København. Det var Børnehjælpsdagen, der havde arrangeret, og på banen er tydeligt at se, at tennisdarlingen er vild med børn. Snart kan hun også hilse sine egne velkomne, fortæller hendes forlovede, David Lee i denne uges SE og HØR, der udkommer onsdag.

- Selvfølgelig skal vi have børn. Den samtale har vi haft. Jeg er simpelthen så spændt på vores fremtid sammen, jubler den nu pensionerde basketballspiller til SE og HØR.

I denne uges SE og HØR løfter David Lee sløret for, hvad parret har af tanker, når det kommer til bryllup, børn, og hvor de skal slå sig ned.

Det var i starten af november, at Caroline Wozniacki, 27, afslørede, at David Lee, 34, havde været på knæ og friet til hende.

- Den lykkeligste dag i mit liv i går, skriver Caroline på et billede, hvor hun viser sin flotte ring frem,

Artiklen fortsætter under billedet.

Frieriet foregik på øen Bora Bora, der tilhører Fransk Polynesien. Og det var ikke med hvilken som helst ring.

- Hele 7,5 millioner kroner koster stenen alene, vurderer diamanteksperten Seamus Fahy over for nyhedssitet evoke.ie.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den fantastiske, store diamant, der sidder midt i ringen er på 8,88 karat, og den del af ringen, der går rundt om Carolines finger er udstyret med yderligere en række små diamanter, fortæller designeren fra Hamras Diamonds, der har skabt den flotte forlovelsesring.

- Det har været en sand fornøjelse at være en lille del af det magiske øjeblik for parret, lyder det fra Hamras Diamonds på Instagram.

Caroline og David var ude at kigge på ringe sammen hos Hamras Diamonds i New York forud for sin WTA-finalestævne i Singapore i oktober, hvor Caroline Wozniacki strøg helt til tops med finalesejr over Venus Williams - en sejr der sendte en præmiecheck på 14 millioner kroner ind på danskerens konto.

- Da Caroline var taget af sted til Singapore, udformede vores designer ringen sammen med David, fortæller ejeren af Hamra Diamonds, Joey Hamra.

Både Caroline Wozniacki og David Lee har så store formuer, at købet af den dyre ring ikke vil få bankrådgiveren til at hæve øjenbrynet.

27-årige Caroline har alene i præmiepenge tjent 175 millioner kroner gennem karrieren og har tjent mindst det samme beløb på lukrative sponsorkontrakter gennem årene, så et forsigtigt bud er, at hun har tjent mindst 400 millioner kroner på tennissporten.

34-årige David Lee tjener sine penge i den meget lukrative NBA-liga og er angiveligt god for godt 60 millioner dollars - 385 millioner kroner, så der er tale om ægte kærlighed og ikke at den ene eller anden har taget modparten for pengenes skyld.

Det er lidt uklart, hvornår præcis Caroline Wozniacki og David Lee begyndte at date, men tidligere på året kunne man se på Instagram, at Caroline modtog en stor buket roser på Valentines Day.

Efterfølgende er forholdet mellem den 27-årige tennisbabe og den syv år ældre basketballspiller blevet mere og mere seriøst.

David er ikke bleg for at udtrykke sin kærlighed for Caroline på Instagram.

– Jeg vil ønske mit livs kærlighed fortsat succes, når hun skal på banen på den anden side af verden i WTA Asian Swing. Jeg er så stolt af, at du er min, og jeg vil juble for hvert eneste point, indtil du kommer tilbage, skrev han til et billede af sig selv og Caroline, han delte på Instagram.

Få hele historien om Caroline Wozniacki og David Lee i denne uges SE og HØR, der udkommer onsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/sh49_forside_instagram_2.jpg
 Foto: SE og HØR

Se Caroline Wozniacki spille med udsatte børn i videoen.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se Caroline Wozniacki og David Lee til Serena Williams' bryllup i New Orleans i galleriet

Serena Williams' bryllup i New Orleans

Sponsoreret indhold