Burhan G’s nye hjem: På toppen

Burhan G har denne gang valgt en lejebolig. Huslejen er ukendt, men tilsvarende lejligheder i gaden koster op til 30.000 kr. om måneden.

Burhan G har denne gang valgt en lejebolig. Huslejen er ukendt, men tilsvarende lejligheder i gaden koster op til 30.000 kr. om måneden.

(Foto: Peter Grosen)

Tættere på himlen, synger Burhan G i et af sine hits, og den snart 36-årige sanger – han har fødselsdag den 20. januar – er kommet nogle meter tættere på himlen, end da han sammen med ekskæresten Sarah Zobel delte en villa i velhaverghettoen Taarbæk.

Burhan Genç bor nu på 4. sal i en lejlighed på 140 kvadratmeter i et af Københavns mest turistspækkede områder; få meter fra Anne Linnets nye hjem og fra Nyhavn, hvor både Peter Schmeichel og Lars Løkke Rasmussen bor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads der, hvor Burhan G nu bor. (Foto: Thomas Laursen)

Burhans lejlighed helt oppe under taget er registreret som en erhvervslejlighed, men kommunen har slækket på det krav, hvilket har gjort det muligt for Burhan G at flytte ind i den mere end 300 år gamle ejendom.

Burhan G’s nye hjem rummer seks værelser og et enkelt badeværelse.

Med en så central bolig har sangeren utallige muligheder for at lade sig betjene i kvarterets hyggelige cafeer og mondæne restauranter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close