Nyheder11. januar 2018

Burhan G om affæren med gifte Sarah Zobel: Det var hårdt

Burhan G og Sarah Zobel afslørede i dag, at de er gået hver til sit. Begge har tidligere fortalt om den hårde kærlighed, der opstod, mens Sarah Zobel stadig var gift
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/burhan_g_1.jpg
 (Foto: All Over)

Man er som bekendt hverken herre over sine følelser, eller hvem man bliver forelsket sig i. Kærligheden rammer, når den rammer – og den kommer ikke altid lige belejligt.

Den slutter nogle gange, når man ønsker det – og nogle gange, når man ønsker det mindst.

I dag bekendtgjorde ét af Danmarks største kendispar, Burhan G og Sarah Zobel, at de går hver til sit. I en fælles besked på hver deres Instagram-profiler skrev parret:

- Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Sarah og Jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse.

Sangeren Burhan G og jetsetteren Sarah Zobel blev tilbage i 2012 stormende forelsket i hinanden – mens Sarah Zobel stadig var gift med sin mand gennem 13 år, balletdanseren Alexander Kølpin.

Kærligheden mellem Burhan G og Sarah Zobel resulterede i en svær skilsmisse mellem jetsetteren og Alexander Kølpin, som desuden var far til hendes to børn.

På sidelinjen stod Burhan G – og det var en hård tid. Det har den 34-årige sanger tidligere fortalt i ”Toppen af poppen”:

- Der var rigtig meget ballade omkring den situation, altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret, så bliver man lige pludselig en del af en film, man ikke vil være med i. Det var virkelig hårdt, fortalte Burhan G, da han sidste efterår medvirkede i ”Toppen af poppen” om dét at stå på sidelinjen i en svær skilsmissesag.

I forbindelse med det hele valgte Burhan G at sætte ord på sine tanker. Det blev til sangen ”Din For Evigt”, som netop handler om hans nu eks-kæreste Sarah Zobel.

I sangen fortæller han om ”Forbudte kys der bliver til kærtegn” – og ”Jeg kan prøve, men jeg kan ik´la vær. Og hvis jeg går og siger farvel. Så ved jeg du finder mig alligevel”.

Om den personlige sang forklarede Burhan G i ”Toppen af poppen”:

- Dén sang var ligesom sådan et skrig om hjælp. Det var min måde at tale til verden på, fordi jeg havde trukket mig fra det hele og havde ikke rigtig lyst til at være en del af det, men det var man jo.

Mens Burhan G ikke før har sat store ord på sin affære med Sarah Zobel, har jetsetkvinden før åbnet op om den svære tid.

Det gjorde hun i et interview med BT i oktober sidste år til BT:

- Det er dybt egoistisk at splitte en familie ad. Men jeg tror, at man nogle gange møder et menneske, man skal møde på et givent tidspunkt, kald det skæbne, eller hvad du vil. Det kan godt være, han eller hun kommer ind i ens liv på en lidt uheldig måde, men du er nødt til at have tillid til skæbnen. Vi vil gerne kontrollere alting, men nogle gange kaster livet brikkerne op i luften, når vi synes, vi har allermest kontrol over det. Vi kan ikke kontrollere alting.

Sarah Zobel og Burhan G blev forældre til sønnen Dallas 29. december 2015. I forvejen har Sarah Zobel børnene Roberta og Vincent, som hun har fra ægteskabet med Alexander Kølpin.

Du kan se billeder af Sarah Zobel og Burhan Gs kærlighedsferie til Maldiverne i begyndelsen af 2013 herunder:

Sarah Zobel og Burhan G: Hed kærlighedsferie

Sponsoreret indhold